adscode
adscode

​İhlas Koleji

​İhlas Koleji hakkında bilgiler;

​İhlas Koleji
Özel Okullar

Kurucusu: Enver Ören
Kuruluş yılı: 1996
Kampüs sayısı: Bahçelievler, Beylikdüzü, Ispartakule ve Güzelşehir’de kampüsleri bulunmakta.
Öğrenci sayısı: 2 bin 573
Eğitim dili: Türkçe
Yabancı dil olanakları: Anaokulunda başlayan İngilizce eğitimi lise sona kadar devam etmekte. İngilizcenin yanı sıra Almanca ve İspanyolca dilleri de ikinci yabancı dil olarak sunulmakta. Okulda yapılan eğitimi destekleyici nitelikte, İngiltere’de ve ABD'de yaz kampları düzenlenmekte. Uluslararası projeler, yaz kampları ve diğer müfredat dışı etkinliklerle, öğrencilerin diğer kültürlere saygı gösteren, insan unsurunu her şeyin ötesinde gören uluslararası bireyler olmaları amaçlanmakta.
Burs olanakları: Kurumun belirlediği doğrultuda ve kontenjanda çeşitli ihtiyaç ve başarı bursları verilmekte.
Yurtdışı ve yurtiçi üniversite başarı oranı: 2013 üniversite yerleştirmede yüzde 94,3 başarı gösterdi.
Ücreti: Yemek dahil Anaokulu 12.000 TL, İlkokul 13.500 TL, Ortaokul 15.500 TL, Lise 17.500 TL, Fen Lisesi 19.500 TL. Yemek ücreti ise 2.500 TL.
Neden sizi seçsinler? Okullarımızdaki 3D Eğitim, Tabletle Eğitim, Birebir Eğitim, İngilizce, Almanca ve İspanyolca gibi Yabancı Dil Eğitimleri vb. akademik imkânlarımız, sosyal ve sportif alandaki başarılarımız ve temel prensibimiz olan düzgün ahlaklı, vatanına ve milletine faydalı, manevi değerlerine sahip iyi insanlar yetiştirme önceliğimiz velilerimizin bizi seçmelerindeki en temel unsurlardır.  
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)