adscode
adscode

İKBU’dan sosyal medya bursu

​İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ni en iyi anlatan sosyal medya paylaşımının sahibi, 2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemi için yüzde 50 burs kazanacak.

İKBU’dan sosyal medya bursu
Burslar
İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi (İKBU), Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya ortamlarında ‘#ikbuluolmakistiyorum’, ‘#ikbusosyalmedyabursu’ ve ‘#ikbudanmezunolunca’ hashtagleri ile paylaşım yapan bir öğrenci adayına burs verecek. 24 Nisan tarihinde başlayan ve üniversite tercihi dönemine kadar devam edecek olan yarışmanın sonunda adayların paylaşımları öğretim üyelerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek.
 
http://www.facebook.com/KemerburgazUniversitesi veya http://www.sosyalmedyabursu.com adresindeki "Sosyal Medya Bursu" uygulamasından başvurulacak yarışmada kullanıcılar, kendi sosyal medya hesaplarından İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ni en iyi anlatan mesaj ve iletileri paylaşacak. Yarışma sonucunda ise bir öğrenci 2014-2015 Eğitim-Öğretim döneminde lisans eğitimi için yüzde 50 burs kazanacak.

Mesajını yay bursunu kap

Sosyal medya bursunu İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ni kazanan bir öğrenciye vereceklerini belirten Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, “Üniversitemizi en iyi ve en çok anlatan öğrenci adayımıza burs vermek istedik ve sosyal medya bursunu geliştirdik. Sosyal medya bursumuzun miktarı, üniversitemizdeki ilk yılın öğrenim ücretinin yüzde 50’si olacak. Şayet bu ödül tam burslu bir öğrencimiz tarafından kazanılırsa kendisine 9 ay boyunca 500 TL burs vereceğiz” dedi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)