adscode
adscode

İl Milli Eğitimden ‘Tezekli Eğitim’ Yanıtı: Biz odun yollamıştık

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, okulda odun olmadığı için sobayı çocukların evden getirdikleri tezekle tutuşturdukları öne sürülen okulla ilgili, "Okula bu yıl için 8 ton kömür, 250 kilogram…

İl Milli Eğitimden ‘Tezekli Eğitim’ Yanıtı: Biz odun yollamıştık
Okullardan Haberler

Doğubayazıt ilçesi Atabakan Köyü İlkokulu’nda velilerin şikayetleri basına yansımıştı.  Okulda kömürü yakmak için tutuşturucu olmadığından çocukların evden tezek getirdikleri, lavabo ve tuvaletlerinin olmadığı, bidonlarla su taşındığı, her tarafın döküldüğü ve hizmetlisinin olmadığı belirtilmişti. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Atabakan Köyü İlkokulu'nda 4 sınıf ile bir anasınıfın olduğunu ve 5 öğretmen ile bir hizmetlinin görev yaptığını belirterek şu bilgileri verdi:
    
SU BORUSU ARIZALI

"Okula bu yıl için 8 ton kömür, tutuşturucu olarak kullanılmak üzere 250 kilogram odun verildi ve okulda eğitim öğretime başlanmadan boya ve küçük tamiratlar yapıldı. Fakat an itibarıyla okula su taşıyan yeraltı borusunda arıza olduğundan okulun su ihtiyacı idarece temin ediliyor. Havaların düzelmesi halinde arıza en kısa sürede düzelecektir."


      

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)