adscode
adscode

İLKER AYRIK ACUN ILICALI'YA KARŞI...

Yıllardır zirvenin tadını çıkaran Acun Ilıcalı heralde en stresli sezonunu yaşıyordur. Star TV transferinden sonra şimşekleri üzerine çeken Acun, her hafta yeni bir hamle ile karşılaşıyor.

İLKER AYRIK ACUN ILICALI'YA KARŞI...
Genç Blog

Zirveyi onakaptırmamaya kararlı olan KanalD sempatik sunucu İlker Ayrık ile Acun'uyerinden etmeyi istiyor. Oyuncu olarak tanıdığımız Ayrık, enerjisi ileekrana çok yakıştı. O yarışmayı ondan daha iyi sunabilecek biri aklımızagelmiyor nedense. Ama ne olursa olsun yine de zirvede bir türlütutunamıyor. Ben Bilmem Eşim Bilir bazen AB grubunda kıl payı birinciolsa da yılların alışkanlığı olsa gerek seyirci Acun'dan bir türlüvazgeçmiyor. Oysa Yetenek Sizsiniz kendini tekrar etmeye başladı, hepaynı tarz yarışmacılar çıkıyor. Buna rağmen sonuç değişmiyor; Acunreyting sihirbazlığı yapmaya devam ediyor...


DİZİLERİN GÜNLERİNİ DEĞİŞTİRMEK ÇÖZÜM MÜ?
Bu sezon dizilerdeki rekabet ekranları toz duman etti. Taşları öyleyerinden oynattı ki 7 yıldır Pazartesi akşamlarının diğer adı halinegelen "Arka Sokaklar" dizisi radikal bir kararla gün değiştirdi,Pazartesi akşamları AB grubunda keskin bir düşüş yaşayan KanalD, bir ABdizisi olan " Yalan Dünya" yı Pazartesi gününe çekti. Üstelik karşısındaO Ses Türkiye ve Karadayı gibi reytingli işler olmasına rağmen. YalanDünya bu güveni boşa çıkarmayarak ilk hafta reytingleri yükseltti vekanal yönetimini memnun etti. Kısa süre de cuma akşamlarında seyircidebir alışkanlık yaratan dizinin gününün değişmesi çoğu kişiyi memnunetmese de sadık seyirci takibe devam etti. Bakalım bundan sonrakihaftalarda ibre hangi yöne kayacak, bu değişiklik en çok kime yarayacak?


İZLEMEYE DAYANAMADIKLARIM
Su Gibi- Fox TV, Hafta İçi Her Gün


İZLEMEYE DOYAMADIKLARIM
O Ses Türkiye-Star TV, Pazartesi






Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)