adscode
adscode

İMA'YA KAYIT YAPTIRIN, MODA EĞİTİMİNE 3 ADIM ÖNDE BAŞLAYIN!

İMA’nın yeni eğitim dönemine ayrıcalıklı olarak başlama fırsatlarından ilki tüm Profesyonel Gelişim Programları’na erken kayıtta sunulan %10 indirim fırsatı.

İMA'YA KAYIT YAPTIRIN, MODA EĞİTİMİNE 3 ADIM ÖNDE BAŞLAYIN!
Okullardan Haberler


İMA buna ek olarak Moda Tasarımı Diploma Programı’na erken kayıt yaptıranlar arasından seçilecek 1 kişiye, İstanbul Moda Haftası’nda profesyonel bir moda tasarımcısı ile backstage dahil tüm süreci izleme şansı tanıyor. Moda tasarımı eğitimi almak üzere kaydını erkenden yapan kişiler arasından seçilecek 1 kişi moda haftası öncesi son hazırlıklara tanık olurken defile günü backstage deneyimini yaşama fırsatını yakalıyor.

Moda Yönetimi’nden Moda Satın Alması’na; Moda İletişimi ve PR’dan Moda Editörlüğü’ne, Profesyonel Gelişim Program’ları içinde yer alan tüm diğer programlara erken kayıt yaptıranlara ayrıcalıklı fırsatlar sunuluyor. Herhangi bir Profesyonel Gelişim Programı’na kaydını 25 Haziran – 25 Temmuz tarihleri arasında yapanlar arasından seçilecek 5 kişi, 12 saate kadar süren istedikleri Kısa Eğitimler’den birine ücretsiz katılma hakkını yakalıyor.

İSTANBUL MODA AKADEMİSİ’NİN 2014 – 2015 EĞİTİM DÖNEMİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR
Modayı 360 derece ele alarak uluslararası standartlarda, global bir anlayışla modanın merkezi Nişantaşı’nda eğitim veren İstanbul Moda Akademisi’nin 2014 - 2015 eğitim dönemi başlıyor.

İstanbul Moda Akademisi hafta içi ve haftasonu, esnek saatlerde devam eden eğitim programları ile moda alanında kariyer yapmak isteyenlere; ‘Moda Tasarımı’ndan Moda Yönetimi’ne, ’Moda Satın Alması’, ‘Moda İletişimi&PR’ ile ‘Görsel Mağazacılık ve Vitrin Tasarımı’na kadar yönetim ve perakende alanlarına değinirken diğer yandan da ‘Moda Editörlüğü’, ‘Moda Fotoğrafçılığı’, ‘Styling’ gibi moda sektörünün diğer disiplinlerine yönelik eğitimler veriyor. Tasarım ve Yönetim süreçlerinin yanı sıra ‘Moda Tasarımında Kalıp ve Ürün Geliştirme’, ‘Moda Tasarımında Photoshop ve Illustrator’ ve ‘Moda İllüstrasyonu’ programları ile sektörün kalıp, teknik çizim gibi üretim ve ürün geliştirme odaklı alanlarında da geleceğin profesyonellerini yetiştirmeye devam ediyor.

Modanın temas ettiği her alanda kendini yetiştirmek isteyenler için farklı içeriklerde kurgulanan eğitimler yurt içinden ve yurt dışından gelen birbirinden değerli eğitmen kadrosu tarafından veriliyor. Teorik olduğu kadar pratik anlanda da kuvvetli olan eğitim programlarında tanınmış moda tasarımcılarıyla ve sektörün önde gelen firma iş birlikleriyle yapılan renkli bir çok proje yer alıyor. Bu projeler sayesinde öğrenciler sektörle tanışırken kendilerini de sektöre tanıtırak iş hayatına kolaylıkla geçiş yapabilme fırsatı yakalıyor.

2013 eğitim döneminde Akademik Programlar’a yeni eklenen ‘Moda Tasarımında Kalıp ve ürün Geliştirme’, ‘Temel Sanat ve Portfolyo Hazırlık Eğitimi’ ve Profesyonel Portfolyo’ programları ile katılımcılara daha da güçlü bir altyapı vaat ediyor. Sektörün ihtiyaç duyduğu alanları kuvvetlendirmeyi esas alan İMA, teknik profesyonelleri iş hayatına kazandırmak üzere tam ve yarı zamanlı ‘Moda Tasarımında Kalıp ve Ürün Geliştirme’ programını başlatıyor. Bunun yanı sıra ‘portfolyo hazırlık’ aşamalarını profesyonel ve üniversite hazırlık şeklinde ikiye ayırarak odaklı alternatifler sunuyor. ‘Temel Sanat ve Portfolyo Hazırlık Eğitimi’ yurt içi ve yurt dışı üniversitelerin Güzel Sanatlar Bölümleri’ne girmek isteyenlere ciddi bir referans niteliğini taşırken ‘Profesyonel Portfolyo’ moda - tekstil tasarımı ve benzeri tasarım bölümlerden mezun olan, tasarım alanında kariyerine başlamak için hazırlık yapan kişilerinin güçlü oldukları yönlerini ön plana çıkartabilecekleri bir eğitim programı.

Uzun süren eğitimlere zaman ayıramayanlar ve modanın farklı alanlarına ilgi duyanlar için ise; moda, tasarım, sanat, lifestyle ve trend gibi konular üzerine çeşitli seminer, panel ve etkinliklere ev sahipliği yapan İMA’nın birbirinden farklı konularda çok sayıda workshopları bu sene boyunca da devam edecek.

Hazırladığı güçlü eğitim programları, renkli ve keyifli workshopları ile 2013 yılına oldukça hızlı bir giriş yapan İMA, bu sene de her Cuma, 15:00 ve 17:00 saatleri arasında gerçekleşen ‘’Tanıtım Günleri’’ne devam ediyor. Katılımcılar, moda alanında kendilerini parlak bir kariyere taşıyacak eğitim programları hakkında bilgi sahibi olup, sorularına yanıt bulurken diğer yandan da son teknolojiyle donanmış eğitim ortamını gezme fırsatı yakalıyor.

2014 – 2015 EĞİTİM DÖNEMİ
Akademik Eğitimler

MODA TASARIMI VE TEKNOLOJİSİ LİSANS – KADIN GİYİM
MODA TASARIMI VE TEKNOLOJİSİ LİSANS – KADIN GİYİM
DERİ AYAKKABI VE AKSESUAR TASARIMI
MODA TASARIMI VE YÖNETİMİ
MODA TASARIMINDA KALIP VE ÜRÜN GELİŞTİRME
MODA PORTFOLYOSU HAZIRLIK
 
Profesyonel Gelişim Programları
 
MODA TASARIMI DİPLOMA
MODA YÖNETİMİ
MODA PERAKENDESİNDE MERCHANDISING
MODA SATIN ALMASI
MODADA DİJİTAL PAZARLAMA
GÖRSEL MAĞAZACILIK VE VİTRİN TASARIMI
GLOBAL PAZARDA MARKALAŞMA
MODA İLETİŞİMİ VE PR
STİL DANIŞMANLIĞI
MODA GİRİŞİMCİLİĞİ
MODA FOTOĞRAFÇILIĞI
MODA EDİTÖRLÜĞÜ
STYLING
MODA TASARIMINDA PHOTOSHOP VE ILLUSTRATOR
MODA İLLÜSTRASYONU
DİJİTAL BASKI TEKNİKLERİ

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)