adscode
adscode

İngilizce Anlıyorum Konuşamıyorum Diyorsanız

İngilizce öğrenirken herkesin ortak bir tarafı varsa o da konuşmakla alakalıdır. Peki, nasıl olacak da konuşma yetimizi güçlendirebileceğiz?

İngilizce Anlıyorum Konuşamıyorum Diyorsanız
Yurtdışı Eğitim
İngilizceyi öğrenirken gramerden başlanır ve seviye atladıkça da bu vurgu değişmez. Genellikle tüm eğitim yöntemleri gramer, kelime bilgisi ve konuşmaya bu sırayla önem verir. Peki, bir dili konuşamadıktan sonra öğrenmenin ne anlamı alır?
Konuşarak İngilizce öğrenmek ister misiniz?
Elbette bir dil sadece sözlü iletişim kurmak için gerekli değildir. O dilde yazılmış yazıların okunması da pek çok kişiye yetebilir. Ancak herhangi bir ortamda İngilizce konuşmak gerektiğinde, ki bu modern dünyada her an içinde bulunabileceğimiz bir durumdur, sadece anlamak yetmeyecektir.
İngilizce konuşmak artık çok kolay! Online derslere bir göz atın...
Konuşma kabiliyetini arttırmak için yapılabilecek en kolay şey şarkı dinlemektir. Telaffuz, taklit ederek düzeltilebilir. Ayna karşısında şarkı söylemek, kelimeleri nasıl telaffuz ettiğinize önem vermenizi sağlar. Yabancı kanallardaki spikerlerin ağız hareketlerini taklit etmeye çalışmak ise sesleri doğru çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Müzik dinlerken şarkı sözlerinin video üzerinde yer aldığı klipleri tercih edin. Bu sayede her iki duyu tarafından desteklenen öğrenme daha kalıcı olacaktır.
Milliyet

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)