adscode
adscode

Instagram aramaları artık daha kapsamlı sonuç verecek

Instagram arama sonuçları konusunda bazı değişikliklere gidiyor. Artık Instagram üzerinden yapılan aramalarda, takipçi sayısı gibi çeşitli kriterler de görülecek.

Instagram aramaları artık daha kapsamlı sonuç verecek
Sosyal Medya
Sosyal medya kullanıcıları arasında en popüler uygulamalardan biri olan Instagram, arama konusunda önemli bir değişikliğe gidiyor. Anthony Quintano’nun Twitter üzerinden yayınladığı açıklamayla ortaya çıkan değişiklik sayesinde bundan sonra Instagram aramaları daha kapsamlı sonuçlar verecek.

Bundan sonra Instagram’ın arama butonuna tıklayan birisi, kendisini takip eden kişilerin listesini görecek. Ayrıca kalabalık bir takipçi kitlesi olan isimlerin takipçi sayısı artık arama sonuçlarında görülecek. Bunun yanı sıra aradığınız kişinin arkadaş listenizdeki kişiler tarafından takip edilip edilmediğini de görebileceksiniz. Aktif kullanıcılarını ön plana çıkarmak isteyen Instagram, arama sonuçlarında son gün içerisinde resim paylaşmış olan kullanıcılarını ön plana çıkaracak.

Arama sonuçlarındaki yeni bilgiler şimdilik kişiden kişeye değişiyor gibi görünüyor. Bunun nedeni Instagram’ın şu sıralar birden fazla alternatif fikri deniyor olması. Bu değişikliklerden hangilerinin kalıcı olacağını zaman gösterecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)