adscode
adscode

Instagram Yeni Özelliği Hyperlapse‘i Tanıttı!

Instagram yeni hızlandırılmış çekim yapabilen uygulaması Hyperlapse ‘i tanıttı.

Instagram Yeni Özelliği Hyperlapse‘i Tanıttı!
Sosyal Medya
Instagram bildiğimiz gibi fotoğraf ve video paylaşımı yapabildiğimiz ve günümüzde oldukça popüler olan bir sosyal medya. Instagram popülerleşen birçok markanın aksine olduğu yerde saymaktansa yenilikler yapmaya devam ediyor. İşte karşınızda Instagram’ın son uygulaması Hyperlapse var.
 
Hyperlapse hareket ederken bile yüksek kalitede videolar çekebilen ve onları  hızlandırabileceğiniz bir video paylaşım uygulaması. Stabilizasyon üzerine bir teknoloji ile yaratılan bu uygulama hareket halindeyken videoların bozulmasını engelliyor. Kullanımı son derece kolay olan bu uygulamada tek yapmanız gereken ekranın altında bulunan yuvarlak tuşa basmanız ve videounuzu yüksek kalitede kayıt etmeniz. Video çekim işleminiz bittikten sonra uygulama sizlere  x1 ve x12 arasında hızlandırma seçenekleri sunuyor. Bu seçeneklerden birini seçtikten sonra artık videonuz hazır hale geliyor. Hazır hale gelen videolarınızı Instagram’da filtreleri de kullanarak paylaşabiliyorsunuz.
 
Şu anda sadece Yeni Zelanda, Singapur ve Güney Afrika’da bulunan İOS kullanıcılarının erişebildiği bu uygulamanın kısa zamanda tüm Dünya’da yayınlanması bekleniyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay tanıtılan Instagram’ın Snapchat benzeri bir diğer uygulaması Bolt ’da aynı yolla bu ülkelerde denenmişti.
 
Instagram’ın sıradanlaşan akışına yenilik katması planlanan Hyperlapse fikir ve kullanım kolaylığı itibariyle son derece başarılı bir uygulama olacağa benziyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)