adscode
adscode

Intel Eğitim Odaklı Tabletleri Tanıtıyor

Intel, Atom işlemcili Android işletim sistemine sahip eğitim amaçlı bir tablet tanıttı.

 Intel Eğitim Odaklı Tabletleri Tanıtıyor
Genç Blog


 


Intel'in eğitim tableti, öğrencilerin kolaylıkla içerik oluşturabilmelerini sağlayacak öğrenci dostu tasarımlar içeriyor. Bu tabletin ön ve arka kameraları, dahili hoparlör ve mikrofonları sayesinde interaktif bir şekilde multimedya içeriği kullanılarak eğitimde başarının artırılması amaçlanıyor. 


Bu tablette, e-okuyucu programı, bilimsel keşiflere yönelik bir uygulama,  bir veri analiz uygulaması ve çizim programlarının da içerisinde bulunduğu Intel'in eğitim yazılımı yüklü olarak geliyor. 


Bunların yanısıra, tablette öğretmenlerin ve yöneticilerin öğrencileri korumak ve teknoloji kullanımını yönetebilmek için bir yönetim yazılımı da yer alıyor. 


Intel eğitim tabletlerinin iki farklı modeli bulunuyor. 7" ve 10" ekranı olan , dual-core Intel Atom Z420 ya da Z460 mikroişlemcili olan bu tabletler Android 4.0 ve 4.1 işletim sistemi kullanırken 8 saatlik de batarya ömrüne sahipler. 


Tabletler, öğrencilerin okulda başarılı olabilmesi için onları interaktif ve yardımlaşarak eğitim alabilmelerini amaçlıyor.

 

Ayrıntılı bilgi

http://www.intel.com/content/www/us/en/education-solutions/tablets.html

 

EMRE ÇALIŞIR


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)