adscode
adscode

iPhone SE modelleri güncellendi

Apple dün yeni iPad modeli ve kırmızı iPhone 7 modelleri haricinde, iPhone SE modeli üzerinde de bazı oynamalar yaptı.

iPhone SE modelleri güncellendi
Bilim Teknoloji
Apple'ın 4 inçlik ekrana sahip akıllı telefonu iPhone SE, geçtiğimiz sene satışa sunulmuştu. Tasarım anlamında iPhone 5s ile birebir aynı olan cihaz, teknik özellikler bakımından ise iPhone 6s ile yarışır nitelikteydi. İlk olarak satışa sunulduğunda 16GB ve 64GB’lık iki farklı opsiyona sahip olan iPhone SE’nin bu modelleri satıştan kaldırıldı.

Geçtiğimiz gün online satış sayfasını güncelleyen Apple, yeni iPad modeli ve kırmızı iPhone 7 modelleri haricinde, iPhone SE üzerinde de ufak bir oynama yaptı.

Cupertino merkezli teknoloji ve yazılım devi, 16 ve 64GB’lık iPhone SE modellerini satıştan çekerek bunların yerine 32 ve 128GB’lık modelleri getirdi. Dünya ile eş zamanlı olarak ülkemizde de satışa sunulacak olan bu modellerin fiyatı ise 2399 TL ve 2899 TL olarak belirlenmiş durumda.

Öte yandan, bu modellerin de aynı yeni iPad ve kırmızı iPhone 7’ler gibi 24 Mart’tan sonra sipariş verilebileceğini belirtelim.

Dip not olarak ufak bir tavsiyede de bulunalım. Eğer 4 inçlik ekran konusunda bir takıntınız yoksa, iPhone SE’yi almak yerine iPhone 6 almak daha mantıklı olacaktır. İlla da 4 inç olsun diyorsanız da iPhone 5s alarak hatırı sayılır miktarda tasarruf sağlayabilirsiniz. Yine de karar sizlerin.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)