adscode
adscode

​Irmak Okulları

​Irmak Okulları hakkında bilgiler;

​Irmak Okulları
Özel Okullar

Kurucusu: Gençlik Hizmet Kültür Vakfı ile Yapı Merkezi
Kuruluş yılı: 1995
Kampüs sayısı: Caddebostan yerleşkesinde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise yer alıyor. Ayrıca Feneryolu ve Arkeon Anaokulları bulunuyor.
Öğrenci sayısı: 559
Eğitim dili: Öğrencilerin dinleme, okuma, yazma, konuşma ve eleştirel düşünme becerilerini kullanarak İngilizceyi öğrenmeleri amaçlanıyor.
Yabancı dil olanakları: Yabancı dil öğretiminde Ortak Avrupa Dil Öğretim Çerçeve Planı esas alınıyor. Dil eğitimi, anaokulunda haftanın her günü yarım gün, uluslararası öğretmenlerle sunulan İngilizce dil programı ile başlar ve öğrencilere güçlü bir temel kazandırmak hedeflenir. 5. sınıftan itibaren Almanca, Fransızca, İspanyolca olmak üzere ikinci yabancı dil seçmeli ders olarak programlarına eklenir.
Burs olanakları: Ortaokul ve lise seviyesinde burs politikası kriterlerine göre çeşitli oranlarda başarı bursu veriliyor.
Yurtdışı ve yurtiçi üniversite başarı oranı: Öğrenciler gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında prestijli üniversitelerde öğrenim görüyorlar. Yurtdışında eğitim görülen üniversiteler arasında Berklee College Of Music, Birmingham, Boston, City University of London, Emerson, Essex, Johnson&Wales, Manchester, Mc Gill, Michigan State, MIT, Penn State, Exeter, Toronto, Paris, Colorado, Illinois yer alıyor.
Ücreti: Anaokulu 18.000 TL ile 19.400 TL, İlköğretim 29.500 TL, Ortaöğretim ve Lise 31.100'er TL+KDV. 3.900 TL+KDV yemek ücreti bulunuyor. 
Neden sizi seçsinler? Irmak Okulları “Eğitimde fark, Irmak” mottosuyla gerek eğitim programları gerekse yetiştirdiği öğrenci profiliyle fark yaratan öncü bir okul. Tabii okul öncesi eğitimin de temel eğitim olduğunu düşünürsek, Irmak Anaokulu da gelecekte fark yaratacak bireylerin temellerini atar. Irmak Okulları olarak öncelikle öğrenci merkezli ve öğrencilerimizin mutluluğunu esas alan bir anlayışa sahip olduğumuzu söylemeliyiz. Anaokulumuzda sağladığımız sevgi ve güvene dayalı zengin öğrenme ortamlarında sunduğumuz sorgulama temelli eğitim programı Great Exploration in Math and Science (GEMS) yani “Matematik ve Fende Büyük Buluşlar” programıyla harmanlanarak öğrencilerimizin meraklarını, yaratıcılıklarını ve farklı düşünme becerilerini geliştirirken hayat boyu öğrenen bireyleri yetiştirmek için sağlam temeller oluşturur. Anaokulundan ilkokula mezun ettiğimiz öğrencilerimiz, okul olgunluğu kazanmış, özgüveni yüksek, yaratıcı, üst bilişsel becerilere sahip, sorgulayan bireyler olarak ilkokul hayatına ilk adımlarını atarlar. Bu anlayış çerçevesinde oluşturulan özgün öğrenme modeli ve öğrenme ortamları ilkokulun sonuna kadar devam eder. Elektronik ortamda öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerinin yanı sıra, güçlü yönleri de kayıt altına alınır ve Irmak Okullarında devam eden öğrenim hayatı boyunca takip edilir ve desteklenir. Anaokulunda elde edilen temel kazanımlar, 4 yaştan lise sona kadar bütünsel ve sarmal bir yapı içerisinde bu anlayışla desteklenir. Irmak Okullarında kazanılan ulusal ve uluslararası bakış açısı çerçevesinde öğrencilerimiz, hedefleri doğrultusunda dünyanın seçkin üniversite ve bölümlerinde aldıkları eğitimle "Fark Yaratacak Bireyler" olarak toplumdaki yerlerini alırlar.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)