adscode
adscode

İŞ DÜNYASININ PROFESYONELLERİ BİLGİ’DE YETİŞİYOR

15 yılda 5 binin üzerinde mezun veren İstanbul Bilgi Üniversitesi Yüksek Lisans Programları, alanlarında uzman isim ve akademisyenlerden oluşan eğitim kadrosuyla iş dünyasına liderler yetiştiriyor. BİLGİ,…

 İŞ DÜNYASININ PROFESYONELLERİ BİLGİ’DE YETİŞİYOR
Üniversite
Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Fen Bilimleri Enstitüsü çatısında yüksek lisans ve doktora eğitimi veren İstanbul Bilgi Üniversitesi alanlarının önde gelen akademisyen ve profesyonellerinden oluşan öğretim kadrosuyla kariyer yolculuğuna yön veriyor. Yeni iş dünyasının yönetim, bilgi ve ilişki süreçlerine uyum sağlayan programlarıyla öğrencilerinin hedeflerine hızla ilerlemesini amaçlayan BİLGİ’de yüksek lisans bölümlerine kayıtlar devam ediyor.
Dünyadaki gelişmelerin gün geçtikçe ivme kazandığı ve iş dünyasında rekabetin arttığı son dönemde, yüksek lisans eğitimi pek çok insan için kaçınılmaz bir kazanım haline geldi.
İstanbul Bilgi Üniversitesi, 5.000’e yakın yüksek lisans öğrencisi ve 5.000 yüksek lisans mezunuyla, akademik kariyer hedefleyen veya profesyonel yaşamın gerekleri doğrultusunda uzmanlık alanlarına yenilerini eklemek isteyenler için çok çeşitli alanlarda yüksek lisans programları sunmaktadır. Güçlü bir akademik kadro, değişen dünyanın gereklerine göre tasarlanmış program seçenekleri, uluslararası bağlantılar ve düzenli olarak gerçekleştirilen konferanslarla hareketli bir etkinlik takvimi, BİLGİ’de lisansüstü öğrenimi cazip kılan etkenlerin başında gelmektedir.

Lisansüstü programların tanıtılacağı, adayların akademisyenlerle birarada olabileceği Tanıtım Toplantısı 13 Şubat 2014 Perşembe günü düzenlenecek. İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleştirilecek etkinlikte aynı zamanda özel MBA sunumu da yapılacaktır.
Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü, Papaz Restoran
Saat: Tanıtım Toplantısı 18.00-21.00
MBA sunumu 19.00 (E3 – 101)

Lisansüstü programları ile ilgili daha fazla bilgi için: http://graduate.bilgi.edu.tr/tr/




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)