adscode
adscode

İSMEK'te Hangi Yabancı Diller Öğrenebilirim?

• İSMEK, eğitimini verdiği yabancı dillere yenilerini ekledi. İster “Merhaba” deyin ister; “Hello”, “Gutten tag”, “Ciao”, “Hola”, “Bonjour”, “Zdrastvuyte”. İSMEK eğitimleri ile hepsini söylemek mümkün.…

İSMEK'te Hangi Yabancı Diller Öğrenebilirim?
Kurslar
İSMEK, eğitimini verdiği yabancı dillerin arasına yenilerini ekledi. 2013-2014 eğitim döneminde İSMEK, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça ve Çince dillerinin eğitimini verecek.  Geçtiğimiz eğitim döneminde İngilizce, Mesleki İngilizce (Konaklama), Arapça ve Yabancılar İçin Türkçe ile Osmanlı Türkçesi eğitimi veren İSMEK,  2013-2014 eğitim döneminde yabancı dil eğitim yelpazesini genişletti. Temel seviyede verilen bu eğitimlerde kursiyerlere, günlük ifadeleri dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerisinin kazandırması hedefleniyor. Dünya genelinde yaygın olarak konuşulan bu dillerin eğitimi, kursiyerlere mesleki ve kültürel artı değerler kazandırmasının yanı sıra bunu ekonomik kazanca dönüştürme imkânı da sağlıyor.
Dünyanın En Fazla Konuşulan Dili Çince de İSMEK’te  Dünyanın en fazla konuşulan dili Çince, İSMEK dil eğitimleri içinde en önemlilerinden. Dünyada her 5 kişiden birinin anadili olarak konuştuğu Çince’yi konuşabilmek ticari olarak da büyük avantaj sağlıyor. Eğitim, 3500 yılı bulan bir tarihi olan Çin yazısını okuma- yazma, günlük hayatta iletişim gibi konu başlıkları altında toplam 120 saat devam edecek.  Dünyada en fazla konuşulan 3. dil olan İspanyolca, İSMEK’in bu yıl vermeye başladığı yabancı dillerin arasında yer alıyor. Resmi dil olma bakımından diller arasında ilk sırayı alan  İspanyolca, bu özelliği ile İSMEK dil eğitimleri arasında öne çıkıyor. Eğitimin süresi diğer dil eğitimlerinde olduğu gibi toplam 120 saat. Dünya üzerinde en fazla konuşulan 7. dil olan Rusça, İSMEK’in yeni yabancı dil eğitim yelpazesine dahil oldu. Toplam 120 saatlik programda başta Kiril alfabesinin yazımı ve okunuşu olmak üzere dilin eğitimi başlangıç seviyesinde verilecek. 29 ülkenin ana dili olan ve dünyada 200 milyon insanın konuştuğu Fransızca, İSMEK’in önemli dil eğitimlerinden. 120 saatlik eğitim, kursiyerlere Fransız alfabesi ve telaffuzunun yanı sıra günlük dildeki ifadeleri yazma, okuma ve konuşma becerisi kazandıracak.  Dünyanın yaygın dillerinden biri olan ve İSMEK’in bu eğitim döneminde vermeye başladığı bir başka yabancı dil eğitimi ise Almanca. Avrupa Birliği’nin de resmi dillerinden biri olan Almanca, bu açıdan oldukça geçerli bir dil. İSMEK’te verilen Almanca dil eğitiminin süresi de 120 saat olarak belirlendi. Kendine özgü bir melodiye sahip olan İtalyanca da İSMEK eğitimleri arasındaki yerini aldı. Diğer dil eğitimlerindeki gibi toplam 120 saat olan İtalyanca eğitimi de, yine başlangıç seviyesinde verilecek. İSMEK’in yabancı dil eğitimleri ile ilgili detaylı bilgiye www.ismek.org’den ulaşılabiliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)