adscode
adscode

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Şişli Yerleşkesini Açıyor

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sürekli Eğitim Merkezi ve Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinin yer aldığı Şişli Yerleşkesini, Şişli Belediye…

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Şişli Yerleşkesini Açıyor
Üniversite

 

 

Başarılı bir kariyerin ilk adımlarının iş dünyasının merkezinde atılması gerektiği düşüncesinden yola çıkarak eğitime başlayacak olan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Şişli Yerleşkesi, yetkinliklerini artırmak isteyen lisans mezunları ve profesyoneller için birçok sektörün ihtiyacına cevap veren program seçenekleri sunuyor.

 

İŞ GARANTİLİ MASTER PROGRAMLARI

 

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü,  “Türkçe ve İngilizce İşletme” (MBA/MA),  “Uluslararası Ticaret Hukuku” ve “Sanat ve Tasarım” yüksek lisans programları ile eğitime başlıyor.

 

Türkçe ve İngilizce olarak açılan MBA işletme yüksek lisans programları bünyesinde alt uzmanlık dalları olarak Finans ve Muhasebe, İnsan Kaynakları Yönetimi, Pazarlama, Uluslararası İşletme ve Yönetim ve Organizasyon yer alıyor. MBA işletme yüksek lisans programlarına bu dönem ayrıca sektörel ve disiplinler arası program tasarım çözümleri kapsamında KOBİ Yönetimi ve Enerji Yönetimi alanındaki alt uzmanlık dalları ekleniyor. 

 

Dünyada sadece 6 seçkin üniversitede uygulanan SAP Corporate Master Programının entegre edildiği Kurumsal Kaynak Planlaması – ERP uzmanlık dalında MBA işletme yüksek lisans programı da iddialı eğitimler arasında yer alıyor. Bu programın mezunları, sektördeki ERP ve SAP uzmanlığı ihtiyacı sebebiyle, ulusal ve uluslararası şirketlerde aranan eleman konumuna gelirken; komşu ülkelerde faaliyet gösteren uluslararası şirketlerdeki uzman talebine cevap verebilecek donanıma da sahip olarak fark yaratıyor.

 

TEKNOLOJİ VE İNOVASYONDA GELECEĞİN MİMARLARINI YETİŞTİRİYORUZ

 

Fen Bilimleri Enstitüsü “Bilişim Teknolojileri” ve “Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği” programları ile eğitim hayatına adım atıyor; Türkiye'nin teknolojide ve inovasyonda göstermiş olduğu üstün gelişmelere destek verebilecek yetkin profesyoneller ve akademisyenler yetiştirmeyi amaçlıyor.

 

 

PROFESYONELLERE ÇOK YÖNLÜ EĞİTİMLER

Mezunları ve öğrencileri iş dünyası, kamu kurumları ve yerel yönetimlerle buluşturmanın öneminin farkında olan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, bu amaç doğrultusunda  Sürekli Eğitim Merkezi kapsamında KOSGEB, İŞKUR ve çeşitli meslek odalarıyla yaptığı işbirlikleri ile bir yandan eğitimler verirken öte yandan da istihdam garantisi veriyor.

 

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinin hizmet verdiği alanlar arasında ise yetişkinlere, çiftlere, çocuklara, ergenlere ve ailelere yönelik psikolojik danışmanlık hizmetleri, klinik ölçme ve değerlendirme, grup çalışmaları ve seminerler bulunuyor. Merkez aynı zamanda psikoloji alanında çalışanlara mezuniyet sonrası eğitim sağlama ve psikoloji öğrencilerine uygulamalı eğitim ve araştırma olanağı da sunuyor.

 

 

YENİ DÖNEMDE YENİ FAKÜLTE VE BÖLÜMLER

Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi ilk kez öğrenci kabul ettiği 2011-2012 eğitim öğretim yılında, Fen-Edebiyat  Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Hukuk Fakültesi,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine bu yıl Eczacılık Fakültesini de ekleyecek.  Ayrıca 14 lisans programını, yeni açılan bölümleri ile birlikte 20’ye çıkaracak.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)