adscode
adscode

İstanbul'a Doğalgazlı Otobüs...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Otobüs AŞ ile TEMSA AŞ. arasında 110 adet sıvılaştırılmış doğalgaz (CNG) ile çalışan otobüs satın alma sözleşmesi imzalandı.

İstanbul'a Doğalgazlı Otobüs...
Türkiye'den Haberler
Törende konuşan Başkan Topbaş, İstanbul’un 1 yılda aldığı otobüs Türkiye’nin 1 yılda aldığı otobüse eş değerde olduğunu söyledi. İstanbul’da 3315 yeni otobüs devreye girdiğini ve bunun devam edeceğini belirten Topbaş, “Bu otobüslerimiz çağımızın gereksinimlerini karşıladığı gibi engelli vatandaşlarımızın da rahatça kullanabilecekleri şekilde dizayn edildi.” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iç borcunun olmadığını belirten Topbaş, “Dış borcumuzda da borçlanma limitimizin yüzde 38’indeyiz. Bizim faize ödediğimiz borca ödediğimiz para bütçemizin yüzde 2.5’u. Yüzde 99 realize ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 

OTOBÜSLER İÇİN PAZARLIK

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sabancı ile sıkı pazarlık yaptıklarını anlatan Topbaş “Güler Hanım;çok sıkı pazarlık yaptınız. Biz de reklam değeri olarak öyle düşündük, size ucuza verdik’ diyorlar. Tabii bir pazarlık yaptık. Sizin paranızla ilgili, halkın milletin parasını pazarlık yaparak alıyoruz” şeklinde konuştu.

İmza töreninde konuşan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, “Otobüs gibi önemli bir konuda sanayimizi geliştirme kabiliyetimiz, ancak kuvvetli bir iç piyasamız olursa gerçekleştirebilir” dedi. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)