adscode
adscode

İstanbul’da Kiralık Araçla Gezme

Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden İstanbul her geçen gün artan araç yoğunluğuyla büyüyen trafik sıkıntısıyla bilinmekte.

İstanbul’da Kiralık Araçla Gezme
Türkiye'den Haberler
Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden İstanbul her geçen gün artan araç yoğunluğuyla büyüyen trafik sıkıntısıyla bilinmekte. Bu içinden çıkılmaz durumda da bilinçli tüketicilerin toplu taşıma kullanımıyla çözülecek bir sonuçtan başka bir umut görülmezken, özellikle arada bir yapılan uzun mesafeli seyahatler, ailece kaçamaklar, şehrin toplu taşıma gitmeyen noktalarına ulaşım içinse bir başka alternatif artık daha yaygın kullanılıyor: araba kiralama.
 
İstanbul’da oturup, günlük hayatında işe okula giderken toplu taşımayı ya da ticari taksi hizmeti kullanan kişiler, tıpkı İstanbul dışından gelip misal, uçakla Anadolu yakasına indikten sonra, Sabiha Gökçen havalimanı araç kiralama ofislerinden edindikleri otomobiller şehirde işlerini çözen, sonrasında memleketlerine geri dönerken araçlarını havalimanında bırakanlar gibi günlük ya da birkaç günlük araba kiralıyorlar.
 
Bir hafta sonu gezisi için Sapanca Maşukuye turu ya da ailecek günübirlik Kilyos plaj keyfi yapmak, bunun dönüş saatini de geç bir saat olarak tercih edenler şehir içinden araç kiralayacak tüm günü gezerek geçirip, öbür gün de araçlarını teslim ederek günlük hayatlarına devam edebiliyorlar. Aynı şekilde bu tercihlerin sık kullanıldığı rotalardan biri de Trakya turları oluyor. Trakya bölgesinde gezilecek birçok yeri hususi araçla gezmek çok keyifliyken, günlük hayatında otomobil kullanmayanların bir çözümü kiralık araç keyfi oluyor.
 
Günlük veya kısa süreli araba kiralamak isteyenler, ofisler kadar online rent a car firmalarını da tercih edebiliyorlar. Burada hem yıllık otomobil bakımları, sigorta ve kasko masraflarından kurtulan tüketiciler, hem de aracın eskimesi, amortismanı ve sık sık yaşanan park sorunları ile uğraşmıyorlar. Ayrıca araç vergisi de ödenmediği gibi, kısa süreli kiralamalarda orantısal olarak çok cüzi bir fark ödeyerek diledikleri otomobile sahip oluyorlar. Üstelik bir hafta sonu binek bir araca binerken, bir başka hafta sonu 4x4 kiralamak da mümkün. İstenildiği zaman rotaya bağlı olarak lüks bir araç, istenildiği zamanda ekonomik tüketimi olan bir model seçmek mümkün. Bu da oldukça keyifli bir avantaj olarak tüketicilere yansıyor.
 
İstanbul’da araç kiralamak için onlarca farklı bölgede, yüzlerce nokta bulunuyor. Popüler olanlardan bir tanesi de Atatürk Havalimanı araba kiralama ofisleri. Bu yerler, ofisler, firmalar arasında en popüler olanlar havalimanları olurken, ilçe olarak da Beşiktaş, Şişli, Kadıköy ve Beylikdüzü yoğunluğun sık görüldüğü ilçeler.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)