adscode
adscode

İstanbul'da Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi

​24 ilçede, 24 farklı branşta, 5-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlere ücretsiz olarak hizmet veren okullara, şu ana kadar 43 bin 405 kayıt yaptırıldı.

İstanbul'da Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi
Türkiye'den Haberler

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okullarına ilginin büyük olduğu bildirildi.

Yaz spor okullarının 24 ilçede, 24 farklı branşta, 5-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlere ücretsiz olarak hizmet verdiği, şu ana kadar okullara 43 bin 405 kayıt yaptırıldığı belirtildi.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, yaz spor okullarına yoğun bir ilginin olduğunu ifade etti.

Çalışmaların çok güzel bir aile ortamında devam ettiğini kaydeden Koç, engelli sporcular için de 24 farklı branşa ek olarak 4 engelli branşını yaz spor okulları kapsamına dahil ettiklerinin altını çizdi.

İbrahim İlhami Koç, ailelerin, çocuklarını spora yönlendirmede daha duyarlı hale gelmelerinin sevindirici bir gelişme olduğunu aktararak, "Ailelerin, çocuklarını gönül rahatlığıyla getirebilecekleri özelliklere sahip okullarımızdan yarının şampiyonları olabilecek kabiliyette çocuklarımızın çıkacağına inanıyorum" şeklinde görüş bildirdi.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)