adscode
adscode

İstanbullu Gençler 29 Ekim'de Dolmabahçe'deydi

İBB Gençlik Meclisi 29 Ekim'de "İstanbullu Gençler Dolmabahçe'de Buluşuyor " etkinliği ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sabahında bir ilki gerçekleştirdi.

İstanbullu Gençler 29 Ekim'de Dolmabahçe'deydi
Türkiye'den Haberler
İBB Gençlik Meclisi üyesi 200 genç sabah 08.30'da Gençlik Meclisi binasında buluşarak İETT Otobüsü ile Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefat ettiği Dolmabahçe Sarayı'nda bulunan odasına karanfil bırakarak atasını andı.

İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ; "İstanbullu gençler olarak bugün burada Cumhuriyetimizin Kurucusu atamızı anmaya geldik. Bizlere armağan ettiği bu bayram dolayısı ile güne başlarken kendisini vefat ettiği yerde anmak istedik. Bayramlarda önce büyükler ziyaret edilir sonra bayram yapılır. Biz de İstanbullu gençler olarak atamızı vefat ettiği yerde andık. Kendisine bize bıraktığı miraslardan dolayı minnettarız" diye konuştu.

İBB Gençlik Meclisi 5.Dönem itibari ile oluşan yenisi yapısı ve yeni vizyonu ile birçok etkinliğe imza attı. İstanbullu gençlere yönelik farklı sosyal etkinlikler düzenleyen gençlik meclisi 5.Dönem itibari ile 202 etkinlikte 700.000 den fazla gence ulaştı.

Tarafsız ve gönüllü yapısı ile dünya genelinde model olan İBB Gençlik Meclisi geçtiğimiz aylarda Amerika'da Birlemiş Milletler tarafından model olarak ilan edilmişti.




 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)