adscode
adscode

İstanbul'un İlk Resmi Tanıtım Sitesi Hizmete Girdi

​İngilizce ve Türkçe yayın yapan "howtoistanbul.com", kullanıcılarını panoramik bir İstanbul görüntüsü ile karşılıyor.

İstanbul'un İlk Resmi Tanıtım Sitesi Hizmete Girdi
Türkiye'den Haberler
İstanbul Valiliği'nin, "Dijital Platform Projesi" sonucu ortaya çıkan, yönetimi İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'na devredilen "Howtoistanbul.com" sitesi yayına başladı.

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un ilk resmi web sitesi olma özelliğine sahip "Howtoistanbul.com", kente ilişkin tüm hizmetleri bir çatı altında topluyor.

Kente gelecek yabancı ziyaretçi sayısını artırmaya yönelik hazırlanan sitede, İstanbul'un uluslararası platformlarda tanıtımı hedefleniyor. İstanbul hakkında bilgi kirliliğini ortadan kaldırarak, en fazla 3 tıkla ulaşılabilinen site, tarihi bilgilerden canlı etkinlik takvimine, bilet satın almadan yol tariflerine kadar çok çeşitli yelpazede güncel bilgiler sunuyor.

İngilizce ve Türkçe yayın yapan ve kullanıcılarını panoramik bir İstanbul görüntüsüyle karşılayan site, İstanbul Rehberi, Şehir Ajandası, Faydalı Bilgiler, Rezervasyon, Rengarenk İstanbul ve İstanbul Lezzetleri başlıklarıyla açılıyor.

Alt başlıklarda ise kente dair güncel ve tarihi bilgiler yer alıyor. Site üzerinden canlı, güncel kent etkinliklerine ulaşılırken, uçak bileti alınabiliyor. Site sayesinde kullanıcılar Müzekart ve İstanbulkart gibi kentte hayatı kolaylaştıran araçlarla ilgili detaylara da erişilebiliyor.

Kullanıcılar, "facebook.com/howtoistanbulcom" ile "twitter.com/howtoistanbul" sosyal medya ağları üzerinden de siteyi takip edilebilecek.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)