adscode
adscode

İşte Amazon'un yeni tabletleri

Amazon, "tatil sezonunda" piyasaya sürmeyi planladığı 6 yeni cihazını tanıttı. Yeni cihazlar arasında Voyage adında bir e-ink tabletten, 8.9 inç'lik iPad Air'den hafif bir tablete her tür tablet var.

İşte Amazon'un yeni tabletleri
Bilim Teknoloji
Firmanın çocuklara yönelik yeni Kindle tableti ise 25 dolarlık bir kılıf, ücretsiz ebeveyn denetim yazılımlarıyla geliyor. Yeni Kindle Fire HD'ler, 6 ve 7 inç'lik ekran seçenekleriyle geliyorlar ve önceki Fire'lardan daha inceler. Tasarımlarında ise önemli bir değişiklik yok. Fiyatları ise sırasıyla 99 dolar ve 139 dolar olarak belirlenmiş.

379 dolarlık yeni HDX modeli, 2.5GHz işlemci ve 339ppi piksel yoğunluğuyla geliyor. Amazon 'un yeni amiral gemisi cihazı, 59 dolara satılan Fire Keyboard adında yeni bir aksesuara sahip. Bir kablosuz klavye olan bu aksesuar, belgeleri düzenlemenizi ve ekranı kaydırmanızı sağlıyor.

Bir başka tablet olan Fire for Kids, lastik bir kılıf ve bir yıllık FreeTime üyeliğiyle geliyor. 6 inç'lik modeli 149 dolara satılacak olan tabletin 7 inç'lik modelinin fiyatı, 189 dolar olacak. Tabletin en iyi yanı ise iki yıllık garanti süresi içinde herhangi bir nedenle iade edilebilmesi ve yenisiyle değiştirilebilmesi.

chip.com.tr'nin haberine göre e-ink ekranları sevenler ise hafifliğiyle şaşırtan Voyage'i beğenecekler. 199 dolarlık tabletin ekran çözünürlüğü geliştirilmiş ve bir şarjla 6 haftaya kadar çalışabiliyor. Güncellenen eski Kindle'ın yeni, dokunmatik sürümünün fiyatıysa 79 dolar.

Ön siparişe sunulan yeni cihazların Ekim ayında tüketicilerin eline ulaşması bekleniyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)