adscode
adscode

İşte Dumlupınar’ın örnek yerleşkesi!

Yeni kurulan 8 Üniversitenin Rektör ve Rektör Yardımcıları YÖK Önerisiyle 24 Şubatta Dumlupınar Üniversitesi Merkez Yerleşkesini ziyaret ederek inceleme yapacaklar…

İşte Dumlupınar’ın örnek yerleşkesi!
Üniversite

Bugüne kadar Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) DPÜ yerleşkesini yeni kurulan üniversitelere kendi yerleşkelerini planlarken örnek almalarını tavsiye ederken, bu defa Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) önerisiyle en son kurulan 8 üniversitenin rektör ve rektör yardımcılarından oluşan toplam 17 kişilik heyet Dumlupınar Üniversitesi merkez yerleşkesini ziyaret ederek inceleme yapacaklar.

Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü’nden verilen bilgiye göre, yeni kurulan Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muammer Yaylalı,  Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Metin Doğan, Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Musa Hakan Asyalı, Konya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muzaffer Şeker, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Sürmen, İstanbul medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hamit Okur, Türk- Alman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ziya Şanal ile bu Üniversitelerin Rektör yardımcılarından oluşan bir heyet YÖK önerisiyle Dumlupınar Üniversitesinde Merkez Yerleşkesinde planlama ve mimari açıdan  inceleme yapmak üzere Kütahya’ya gelecekler. 23 Şubat akşamı Ispartalılar Konağında konaklayacak heyet, 24 Şubat günü Dumlupınar Üniversitesi Merkez Yerleşkesini ziyaret ederek inceleme yapacak.

Heyet, Dumlupınar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi gezisinden sonra Merkez Yerleşkesi planlaması ve mimarisi konusunda ayrıntılı bir şekilde bilgilendirilecek.




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)