adscode
adscode

İşte Facebook’un Son Çılgınlığı!

Dünyaca ünlü sosyal paylaşımsitesi Facebook çılgınlıklarına bir yenisini daha ekledi.Facebook belki de gelmiş geçmiş enbüyük çılgınlıklarından birine imza attı.İşte popüler sosyal paylaşımsitesi Facebook’un…

İşte Facebook’un Son Çılgınlığı!
Sosyal Medya
Facebook’un daha önceki kurallarına göre, vefat eden birkullanıcının yakınları başvurduğunda kullanıcının hesabı "anıhesabı"na dönüştürülüyordu ancak gizlilik ayarı otomatik olarak sadecearkadaşlarının göreceği şekilde değiştiriliyordu. Facebook şimdi bu uygulamadanvazgeçtiğini, gizlilik ayarlarının kullanıcının bıraktığı şekilde korunacağınıaçıkladı. Kullanıcının ayarlamış olduğu gizlilik ayarının onun tercihi olduğunuve buna saygı duymak gerektiğini dile getiren Facebook artık anı hesaplarındakigizlilik ayarlarına dokunmayacaklarının altını çizdi.

Yine de vefat eden kullanıcıların yakınları, hesap üzerindetam kontrol isteyebiliyor ve kullanıcının belki alkollüyken, belki de bozuk ruhhali ile paylaştığı kimi anılarının ölümünden sonra sonsuza kadar görünürolmasını istemeyebiliyorlar. Facebook’un tüm bu taleplerle başı çok ağrıyorancak şimdilik bulduğu çözüm, "rahmetlinin tercihine saygı duyalım,"oldu.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)