adscode
adscode

İşte Fenerbahçe’nin Muhtemel Rakipleri

Fenerbahçe Süper Lig’de ikinci olarak Şampiyonlar Ligi’ne 3. Ön Eleme turundan başlamayı hak etmişti.

İşte Fenerbahçe’nin Muhtemel Rakipleri
Türkiye'den Haberler
Fenerbahçe Süper Lig’de ikinci olarak Şampiyonlar Ligi’ne 3. Ön Eleme turundan başlamayı hak etmişti. Bu doğrultuda hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’nin rakibi ise Fransa’nın köklü takımı Monaco olmuştu. Ve ilk karşılaşma sonunda Fenerbahçe 2-1 galip gelerek umutlarını Fransa’ya taşıdı. Son Braga maçında cezalı duruma düşen Alper Potuk, Volkan Demirel, Volkan Şen ve Mehmet Topal’dan yoksun kadro kuran Fenerbahçe’de maça dakikalar kala Riberio’da sakatlanınca kaleci Ertuğrul ile maça çıktı. Robin van Persie’de sakat olunca taraftar ile küskün olan Emenike ile gol arayan Fenerbahçe maçın ilk yarısında birçok gol pozisyonuna girdi.

Salih Uçan’ın bir topu direkte patlarken bariz bir golümüz de iptal edildi. Buna rağmen golü bulan Fenerbahçe ilk yarının bitimine dakikalar kala Ertuğrul’un da hatası ile soyunma odasına beraberlikle girdi. İkinci devre de Emenike kendisinin ve takımının ikinci golünü müthiş bir vole ile attı. Böyle olunca da tur ümitleri Fransa’ya taşınmış oldu. Şimdi ise olası Fenerbahçe rakipleri konuşulmaya başlandı.
Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri arasında en çok göze çarpan İngiltere Premier Lig’in güçlü ekibi Manchester City. Sonrasında ise geçtiğimiz sezon İspanya’da oldukça başarılı müsabakalar çıkaran Villareal de Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri arasında. Sarı Kanaryalar 3. Eleme turumda her ne kadar seri başı olsalar da play-off mücadelesinde seri başı olamayacak. O nedenle de çok güçlü ekiplerle oynayacağı kesin. Örneğin yıllardır oyuncu fabrikası olarak lanse edilen Porto’da muhtemel ekipler arasında. Ayrıca Porto’yu hem teknik direktör Vitor Pereira hem de oyunculardan bazıları çok iyi tanıyor.
Shakhtar Donetsk de 3. Ön eleme turunu geçmesi durumunda rakip olma ihtimali var. Ancak rakibi Lucescu sonrasında nasıl bir başarı sağlayacak bilinmiyor. Hollanda ekibi Ajax da kesinleşen rakipler arasında. Her iki takım da kendi liglerinin köklü ekiplerinden ve yükselen performansları ile dikkat çekiyor.

Fenerbahçe’nin ve diğer tüm takımlarımızın Avrupa Kupaları’nda yapacakları karşılaşmalar ile ilgili son haberleri, istatistikleri, değerlendirmeleri ve yorumları misli.com aracılığı ile takip edebilirsiniz. Ayrıca en gerçekçi maç tahminleri ile de göz dolduruyor. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)