adscode
adscode

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ’NDE HEMŞİRELİK VE EBELİK ÖĞRENCİLERİNE İŞ GARANTİSİ

İstinye Üniversitesi, ek yerleştirme dönemi için aday öğrenciler ile buluşuyor.

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ’NDE HEMŞİRELİK VE EBELİK ÖĞRENCİLERİNE İŞ GARANTİSİ
Üniversite
İstinye Üniversitesi, ek yerleştirme dönemi için aday öğrenciler ile buluşuyor. 22-30 Ağustos 2016 tarihleri arasında İstanbul Topkapı’da bulunan İstinye Üniversitesi Sağlık Kampüsünde düzenlenecek Ek Yerleştirme Tanıtım Günleri kapsamında, kontenjanı olan bölümler ile ilgili birebir görüşmeler yapılıyor. Medical Park, Liv Hospital ve VM Medical Park hastaneleri ile MLPCare Grubu’nun kurduğu İstinye Üniversitesinde tüm hemşirelik ve ebelik öğrencilerine grubun hastanelerinde iş garantisi veriliyor.

27 hastane, iki bin doktor ve 14 bin çalışanıyla Türkiye’nin en büyük hastane markalarını bünyesinde bulunduran MLPCare Grubu’nun eğitim yatırımı olarak 2016-2017 akademik yılında ilk öğrencilerine kapılarını açan İstinye Üniversitesinde Ek Yerleştirme Tanıtım Günleri başladı. 22-30 Ağustos tarihleri arasında üniversitenin Topkapı Sağlık Kampüsünde düzenlenecek olan Ek Yerleştirme Tanıtım Günlerinde, her gün 09:00-17:00 saatleri arasında, kampüs turunu da kapsayacak şekilde aday öğrenci ve velilerle kontenjanı müsait bölümler ile ilgili bilgi verilecek, görüşmeler yapılacak. Farklı burs olanaklarıyla desteklenecek ek yerleştirme dönemi için öğrenciler kampüse gelip, danışmanlık alarak tercih yapabilecek.

İş garantili eğitim İstinye Üniversitesinde

Medical Park, Liv Hospital ve VM Medical Park hastaneleri ile Türkiye’nin büyük sağlık grubu olan MLPCare Grubu’nun kurduğu İstinye Üniversitesinden mezun olan tüm Hemşirelik ve Ebelik öğrencilerine grubun hastanelerinde iş garantisi veriliyor. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda Tıbbi Laboratuvar Teknikleri ve Radyoterapi bölümleri için de başarılı öğrencilere tanınan iş garantisinin yanı sıra esnek bölüm değiştirme imkanı sunuluyor. Çift anadal yapmak isteyen adaylar için ücretsiz çift anadal yapma şansının da olduğu İstinye Üniversitesinde tüm öğrencilere sağlık sigortası ve ücretsiz staj olanağı ek yerleştirme döneminde de devam ediyor.

ÖĞRENCİLERİ NELER BEKLİYOR?

Öğrencilerine, üniversite içerisinde kütüphane, araştırma laboratuvarı gibi birimlerde ders dışı zamanlarda çalışarak gelir elde etme imkanı da sunan İstinye Üniversitesi, uygulamalı eğitimlerini ise kampüs içinde yer alan Türkiye’nin en gelişmiş sağlık bilimleri laboratuvarlarında ve Araştırma Hastanesi’nde verecek.

İstinye Üniversitesi, çatısı altında çok sayıda bilimsel araştırma ve çalışmaya da ev sahipliği yapacak. Tıp eğitimine bambaşka bir bakış açısı getirecek olan üniversite, öğrenci projelerini finansal olarak destekleyerek gençlerin sadece meslek sahibi olmasını değil, birer girişimci olarak sektöre değer katmasını da destekleyecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)