adscode
adscode

IT Eğitimlerinde Burs Fırsatı

Bilişim Eğitim Merkezi, Yazılım (MCSD) ve Sistem (MCSE) Eğitimleri’nde %100 Burs Fırsatı Veriyor

IT Eğitimlerinde Burs Fırsatı
Burslar
Teknoloji ve Bilişim
Gelişen teknolojiyle birlikte bilişimin etkilerini hayatın her alanında görmek mümkün oluyor. Özellikle son yıllarda en güncel teknolojinin bile ışık hızıyla yayılmasıyla, tüm şirketler yüzlerini teknoloji ve bilişime dönüyor. Bu da şirketlerin bilişim alanında kalifiye eleman aramasına yol açıyor. Sektörün bu ihtiyacını karşılayabilmek ve gençlere istihdam yaratabilmek amacıyla, Microsoft'un en üst seviyede yetkili eğitim merkezi olan Bilişim Eğitim Merkezi; yoğun talep gören Yazılım (MCSD) ve Sistem (MCSE)  eğitimlerinde %100 ve %50 burs ile eğitim fırsatını başlatıyor. 

35 yaşını doldurmamış, üniversitelerin sayısal bölümlerinden (Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, İstatistik, Uçak Teknolojisi, Mühendislik Bölümleri vb), ya da önlisans programların Bilgisayar Programcılığı bölümlerinden mezun ve mevcut durumda çalışmıyor olan herkesin başvurabileceği bu program için %50 ‘den başlayan ve %100’e varan burs imkanları sunuluyor. Başvurular, en yakın Bilişim Eğitim Merkezi şubesine gidilerek yapılabildiği gibi, www.bilisimegitim.com sitesinden de gerçekleştirilebiliyor.

Yazılım (MCSD) ve Sistem (MCSE) Eğitimleri Nedir?
Yazılım (Microsoft Certified Solutions Developer) Eğitimleri, yazılım teknolojileri ve veritabanı alanında nitelikli uzmanlar yetiştirmek ve sektörde çalışan personelin kariyer planlamalarına yön vermek amacıyla hazırlanıyor. Bilişim Eğitim Merkezi, MCSD Eğitim programını hazırlarken; sektörel, ticari ve sistemsel yazılımlar geliştirmek isteyen kişilerin, neye nereden ve ne zaman başlaması gerektiği konusunda analizler yapmasını ve fikirlerini herkesin kullanabileceği platformlarda hayata geçirmesini hedefliyor.
 
Bilişim eğitimlerinde sektörün lideri olan Bilişim Eğitim Merkezi’nin Yazılım (MCSD) Eğitimleri’nden mezun olduktan sonra kursiyerler; Bilgi İşlem ve Yazılım Geliştirme Bölümleri, Yazılım Geliştirme Şirketleri, Microsoft İş Ortakları, Freelance (Serbest) Yazılım Uzmanı, Web Tabanlı Uygulama Geliştirici ya da Web Yazılım Uzmanı gibi ünvanlara sahip oluyorlar. Eğitim sırasında alınacak dersler ise C#.Net ile Programlamaya Giriş, C#.Net ile İleri Programlama, MS SQL Server ve Transact SQL, Winforms ile Uygulama Geliştirme, Ado.Net – Linq to SQL – XML – WPF, Asp.Net ile Web Uygulamaları Geliştirme, Dağıtık Uygulama Geliştirme XML ve WCF ile Proje Yönetimi ve Windows Azure Platformu şeklinde belirtiliyor.

Sistem Uzmanlığı (Microsoft Certified Solutions Expert) eğitim programı ise IT sektörünün hızla gelişen ve değişen dinamiklerine hakim olmakisteyen kişilere mesleki yetkinlik kazandırmak amacıyla hazırlanıyor. Cisco yetkili eğitim merkezi olan Bilişim Eğitim Merkezi’nde Sistem (MCSE) eğitimleri; küçük ve orta ölçekli bilgisayar ve sunucu alt yapılarının, ihtiyaçlarını belirlemek sistemleri yönetmek, kurmak ve teknik destek sağlamak amacıyla oluşturuluyor. Ayrıca Sistem (MCSE) Eğitimiyle bireyler kariyerlerine; Microsoft’un dünya genelinde son kullanıcı işletim sistemi olan Windows , Sunucu Sistemi Windows Server, Güvenlik Teknolojileri Forefront ve Mesajlaşma ürünü olan Exchange Server’da gerekli yetkinliğe sahip olarak da ilerleme fırsatına sahip oluyor. 

Mezun olunduktan sonra kursiyerler; internet servis sağlayıcıları, ağ sistem destek firmaları, küçük ve orta ölçekli işletmelerin bilgi işlem departmanları ile büyük firmaların helpdesk takımlarında çalışabilecekleri gibi freelance işler de yapabiliyorlar. Alınacak eğitimler ise; Kullanıcı Sistemleri Yapılandırma ve Yönetim (Windows, Windows Yapılandırma ve Yönetim), Sunucu Sistemleri Yapılandırma (Windows Server Kurulum ve Konfigürasyon ile Windows Server Yönetim), Gelişmiş Sunucu Sistemleri Yapılandırma (Gelişmiş Windows Server Servislerini Yapılandırma ve Windows Server Altyapı Tasarımı ve Uygulama) Güvenlik (Forefront TMG) ve son olarak Mesajlaşma ve İletişim (Exchange Server ve Lync Server) şeklinde sıralanıyor. 

Bilişim Eğitim Merkezi
1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye’de yeni teknolojilere uyumlu bir eğitim sistemini oluşturmuştur. Sahip olduğu değerleri en güncel teknolojik inovasyonları öğretmek; kursiyerlerini hayallerindeki mesleğe kavuşturmak, kariyer sahibi yapmak ve dolayısıyla istihdama yönelik kalifiye iş gücüne katkıda bulunmak amacıyla kullanmıştır. Misyonu ve vizyonu ile örtüşen eğitim içeriklerine yatırım yaparak sektörde önemli bir ilerleme kaydeden Bilişim Eğitim Merkezi, eğitim sektöründe öncü olmanın bilinci ve disipliniyle; eğitim kalitesine verdiği önem ve yatırımlar sayesinde, bilişim teknolojileri eğitimleri veren kurumlar arasında en fazla uluslararası partnerliğe sahip eğitim kurumu olmuştur. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)