adscode
adscode

İTK YAZ OKULU BAŞLIYOR!

Farklı yaş gruplarındaki öğrencilerin keyifli bir yaz tatili geçirmesi için hayata geçirilen, hem eğlenceli hem de eğitici öğretim programı ile dikkat çeken İzmir Özel Türk Koleji Yaz Okulu başlıyor.

İTK YAZ OKULU BAŞLIYOR!
Okullardan Haberler
İzmir Özel Türk Koleji Bornova Kampüsü’nde gerçekleşecek yaz okulunda öğrenciler sanat, spor, yabancı dil ve bilim alanlarında gerçekleştirilen aktivitelere katılacak.

Sanat alanında; müzik, seramik, yaratıcı tasarım ve lezzet durağı, Spor alanında; yüzme, basketbol, mini tenis, satranç, Bilim alanında; düşünce avcıları, neşeli bilim, kodlama, maker, akıl oyunları ve yabancı dilde İngilizce çalışmaları programda yer alıyor.

İTK tarafından hazırlanan yaz okulu programının en belirgin özelliği çok eğlenceli olması. Öğrenciler her gün yüzme havuzunu kullanabilecek. İngilizce dersleri sadece konuşma becerini geliştirmeye yönelik enerji dolu ve eğlenceli grup oyunlarıyla olacak. Kodlama ya da Maker’lar ile öğrenciler yaratıcı fikirlerini hayata geçirebilecek. Tasarım saatlerinde ise öğrenciler istediği tasarımı yaparak ileride seçeceği meslek hakkında kendini tanıyabilecek veya toprakla oynayarak harika eserler yaratabilecek.

Dolu Dolu Bir Program

Spor ve müzik İTK yaz okulunun vazgeçilmezi. Öğrenciler, her gün yüzmenin yanı sıra basketbol ve mini tenis ile güne başlayacak. Düşünce Avcıları saatlerinde fasulyeden labirent yapmayı ya da iyi bir dedektif olup olamayacağını öğrenecek. Yaz Okulunda öğrenciler bazen müzik ile kendini bir grup içinde konser verirken görecek ya da istediği şarkıları arkadaşlarıyla birlikte söyleyebilecek. Adı okul olsa da İTK Yaz Okulu öğrencilere arkadaşlarıyla birlikte her zamanki gibi harika zaman geçirebilecek bir ortam sunuyor.

Tüm öğrencilerin katılımına açık olan 12-23 Haziran, 3-14 Temmuz, 20-24 Temmuz, 17-28 Temmuz, 31 Temmuz-11 Ağustos tarihlerini kapsayan İTK Yaz Okulunda veliler ve öğrenciler seçtikleri haftalarda İTK Yaz Okulu kapsamındaki tüm etkinliklerden yararlanabilecek.

İTK Bornova Kampüsünde hayata geçirilecek Yaz Okulunda çocukların farklı beceriler kazanacağının ve bu becerileri de eğitim hayatlarında kullanabileceğinin altı çiziliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)