adscode
adscode

İTK'lı öğrenciler Bristish English Olympics’te Türkiye'yi temsil etti

Özel Türk Koleji BEO Grubu, Londra’da gerçekleşen Bristish English Olympics’te dünyanın dört bir yanından gelen öğrenciler ile farklı dallarda yarışarak İzmir Özel Türk Koleji’ni ve ülkemizi başarı ile…

 İTK'lı öğrenciler Bristish English Olympics’te Türkiye'yi temsil etti
Lise
İzmir Özel Türk Koleji öğrencilerinden oluşan Özel Türk Koleji BEO Grubu, Londra’da gerçekleşen Bristish English Olympics’te dünyanın dört bir yanından gelen öğrenciler ile farklı dallarda yarışarak İzmir Özel Türk Koleji’ni ve ülkemizi başarı ile temsil etti.

İTK’lı öğrenciler, 15 gün boyunca farklı dallardaki yarışmalara katıldı. Bu yıl BEO'da drama, turizm pazarlama, münazara, doğaçlama sunumları ve şarkı gibi birbirinden farklı dallarda yarışmalar gerçekleşti. Özel Türk Koleji BEO Grubu, drama ve yetenek yarışmalarından münazara temalı yarışmalara, şarkı yarışmasından açılış sunumlarına kadar birçok farklı dalda yarışmalarda yer aldı.

BEO Grubu, şarkı yarışmasında kendi yazdıkları İngilizce şarkı ve yine drama yarışmasında kendi yazdıkları drama oyunu ile sahne aldı. Geçtiğimiz yıl jüri özel ödülü alan İTK, bu yıl da drama dalında seyircilerin oylarıyla “People Choice” ödülünü kazandı. Özel Türk Koleji BEO Grubu, ard arda girdikleri tüm yarışmalarda başarılı performanslar gösterdi. Özellikle "Doğaçlama" yarışmasında yeteneklerini bir kez daha gösterme fırsatı yakaladı.

Kampüs içi aktivitelerde diğer öğrenciler ile eğlenen İTK’lı öğrenciler hem yabancı dillerini geliştirme fırsatı yakaladı hem de farklı kültürden kişilerle arkadaşlık kurdu. BEO kapsamında yer alan yarışmalar dışında Londra, Oxford ve Stratford gezilerine de katılan İTK’lı öğrenciler tarihi mekânları gezme fırsatı yakaladı.

İTK’lı öğrenciler, BEO’ya katılımları nedeniyle katılım sertifikası ve madalyası aldı. İzmir Özel Türk Kolejini ve ülkemizi başarı ile temsil eden İTK’lı öğrenciler, hem yaşamları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşadı hem de harika anılar biriktirdi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)