adscode
adscode

İTÜ: 'En İyi Tartışma Programı Genç Bakış'

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü, Türkiye'de ki endüstri mühendisliği öğrencilerini biraraya getiren Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu (EMÖS)nun 19.sunu bu yıl 21-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

İTÜ: 'En İyi Tartışma Programı Genç Bakış'
Üniversite

Türkiye'nin en büyük ve aktif öğrenci topluluğu olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü olarak 18 yıldan bu yana her yıl Türkiye'deki endüstri mühendisliği öğrencilerini bir araya getiren Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu (EMÖS)'nu düzenliyoruz.

Bu yıl 21-25 Şubat 2012 tarihlerinde düzenlenecek olan proje yarışması tabanlı bu organizasyon kapsamında öğrencilerin kişisel gelişimini arttırmak için 5 gün boyunca çeşitli eğitim ve seminerlerin yanı sıra güncel ve önemli konuların ele alındığı paneller düzenleniyor. Aynı zamanda bu günlerin akşamlarında öğrencilerin kaynaşıp dostluklar kurmasını sağlamak amacıyla da eğlenceler organize ediliyor.

Sempozyumun ilk gecesi yaptığımız Açılış Kokteyli'nde "İTÜ EMÖS BaşArı Ödülleri" törenini düzenliyoruz.Geçen sene de Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleşen ödül törenimize Sıla, Acun Ilıcalı, Uğur Dündar, Can Dündar ve daha başka pek çok ünlü isim katılım gösterdi. İlgili videoya "http://vimeo.com/34584978" linkinden ulaşabilirsiniz.

Bu sene de 20 kategoride gerçekleşen anketimizi ortalama 15.000 kişi oylamış ve oldukça popüler bir hal almıştır. Sonuçlara şu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.emos.itu.edu.tr/emos/anket 

Bu anketimizde "Yılın En BaşArılı Tartışma Programı" kategorisinde "Abbas Güçlü ile Genç Bakış" birinci oldu. 

 "İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri" töreni 21 Şubat 2012 Salı akşamı Harbiye Askeri Müzesi'nde saat 20:00'de yapılacaktır. 

 

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)