adscode
adscode

İTÜ Mezunları Derneği Kuruluşunun 25'inci, Cumhuriyet'in 91'inci Yılını Kutladı!

İTÜ Mezunları Derneği'nin Sheraton Maslak İstanbul'da düzenlediği baloya ağırlığı Teknoloji, Telekom ve İnşaat Sektöründen 27 farklı şirket sponsor olarak ve üst yönetimi ile katılarak geceye destek verdi.

İTÜ Mezunları Derneği Kuruluşunun 25'inci, Cumhuriyet'in 91'inci Yılını Kutladı!
Etkinlikler
İTÜ Mezunları Derneği, 18 Ekim 2014 Cumartesi akşamı Sheraton Maslak İstanbul'da derneğin 25'inci ve Cumhuriyet'in 91'inci yılını, 20 yaşından 85 yaşına kadar  350 İTÜ mezununun katıldığı bir baloyla kutladı. Saat 19.30'da kokteylle başlayan davette, İTÜ Konservatuvarı Klasik Müzik Trio' su dinletisi eşliğinde, "Anılar" fotoğraf sergisi mezunları geçmişe doğru kısa bir yolculuğa çıkardı.
 
Kokteylin ardından misafirlere konuşma yapmak üzere İTÜ Mezunları Derneği Başkanı Veli Tan Kirtiş sahneye çıktı. Türkiye'nin en büyük camiasının bir dernek çatısı altında bir araya gelmiş olmasının çok kıymetli olduğunu belirten Kirtiş; "Gönüllülük, bizleri ellerinde kıt kaynak ile,  İTÜ gibi değerli okullarda okutan devlete/topluma karşı olan borcumuzdur, etkinliklerimize gelerek bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Her geçen gün gücü artan, daha fazla sinerji yaratan bir dernek haline geliyoruz. 25'inci yılı da bir kilometre taşı olarak görmek lazım. İkinci 25 yılı geride bıraktığımızda çok daha fazla yol alacağımızı düşünüyorum. Derneği bugüne kadar getiren büyüklerimize teşekkür ediyor, gençlerimizden de yanımızda olmalarını istiyoruz" dedi. Kirtiş' in konuşmasının ardından derneğin eski başkanları Cahit İdil, Erol Bilecik, İstişare Komitesi Başkanı Ülkü Arıoğlu ve İTÜ Rektörü Mehmet Karaca'nın da sahneye davet edilmesiyle 25'inci yıl pastası kesildi.
 

Gecenin konuk sanatçısı ise kendisi de İTÜ Mezunu olan Ferda Anıl Yarkın'dı. Şarkılarıyla misafirlere keyifli anlar yaşatan Yarkın'ın ardından İTÜ öğrencilerinden oluşan grubun modern dans gösterisi sahnelendi. İTÜ Mezunları Türk Sanat Müziği Korosu' nun da sahne aldığı gece, Yarkın'ın sahnesiyle son buldu.
 
Etkinliğin altın sponsorları Akfa Holding, AVEA, Doğuş İnşaat, ESAS Holding, Ford Otosan, İdil İnşaat, Index Grup, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, Tofaş, Turkcell, Vodafone ve Yapı Merkezi olurken, gümüş sponsorlar ise Avaya, Cisco, Fujitsu, Hüseyin Cevahiroğlu, Krea, Media Markt, Netaş, Otokoç, Öncü Grup, SEBA Holding, Segment İnşaat, VeriFone, Yapı Merkezi Prefabrik, Koç Zer oldu.
 

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)