adscode
adscode

İTÜ'den 10 Kasım Törenleri

İTÜ, Atatürk'ün vefatının 76. Yıldönümünde Büyük Önder'i sevdiği etkinliklerle anacağı bir program hazırladı. Tarih, sanat ve sporla örülen bir anma programı gerçekleştirilecek.

İTÜ'den 10 Kasım Törenleri
Etkinlikler

İTÜ Rektörlüğü tarafından düzenlenen resmi anma töreni, 10 Kasım Pazartesi günü Ayazağa Yerleşkesi – Süleyman Demirel Kültür Merkezinde (SDKM) gerçekleştirilecek. Saat 09.05'te saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayacak tören, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca'nın konuşması ile sürecek. Öğrenciler adına yapılacak konuşmanın ardından duayen Tarihçi – Yazar Prof. Dr. Nurhan Atasoy'un konferansı başlayacak. Kapanışta ise İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı tarafından konser verilecek.

Ebrularla Atatürk

Salondaki törenin tamamlanmasının ardından, ebru sanatının yaşayan en büyük ustalarından Hikmet Barutçugil'in "Ebrularla Atatürk" sergisinin açılışı yapılacak. Sergi, SDKM'de 10-21 Kasım tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

İTÜ'lüler Ata için koşacak

İTÜ Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel Atatürk'ü Anma Koşusu ise 31. kez gerçekleştirilecek. Ayazağa Yerleşkesindeki koşu saat 12.00'de başlayacak. Koşunun sonunda İTÜ Stadyumunda ödül töreni gerçekleştirilecek.

İTÜ'den Anıtkabir'e Yolculuk

İTÜ Basın Yayın Kulübü - Arıyorum Gazetesi tarafından düzenlenen geleneksel Anıtkabir Gezisi ise 6. kez yapılacak. İTÜ Rektörlüğü ve İTÜ'lüler Birliğinin desteklediği etkinlik, ücretsiz olarak tüm İTÜ'lülerin katılımına açık olarak 16 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)