adscode
adscode

İTÜFEST'14 Başladı; İşte Festival Programı

6 - 9 Mayıs tarihlerinde 7 ana konsere ev sahipliği yapacak olan festivalde katılımcılar yüzde 100 elektrik enerjisiyle çalışan yeni Renault Twizy’i deneme fırsatı da yakalıyor.

İTÜFEST'14 Başladı; İşte Festival Programı
Etkinlikler
İTÜ’nün on binlerce kişiye ulaşan ve güçlü bir marka haline gelen bahar şenliği İTÜFEST’14, Renault işbirliği ile 6-9 Mayıs 2014 tarihlerinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi’nde yapılacak. “Bunun BÜT’ü Yok!” sloganıyla düzenlenen festival 4 günde 7 ana konsere ev sahipliği yapacak, yıldızları ağırlayacak.

Renault festival izleyicileri ile yüzde 100 elektrik enerjisiyle çalışan yeni Renault Twizy’i tanıştıracak. Ayrıca öğrenciler Renault Clio ve Renault Captur’u da deneyebilecek. Aynı zamanda sosyal medyada düzenleyeceği yarışmalarla Renault takipçilerine festival bileti, locada izleme keyfi kazanma fırsatı sunacak.

Festival açılışı, 6 Mayıs Salı günü karnaval kortejinin geçişi ile yapılacak. Karnaval Turco’nun, dansçılar, müzisyenler, jonglörler, maskot arılari ile İTÜ Ayazağa Metrosu çıkışından İTÜ Stadyumu’na geçişi ile başlayacak. Festival süresince, yemek yarışmasından perküsyon gösterisine kadar sayısız etkinliğinin yapılacağı Kulüpler Adası kurulacak. Dört gün boyunca Teknoloji Sokağı’nın yer alacağı İTÜFEST’te, birçok “warm-up” etkinliği yapılacak. Alternatif Sahne ise amatör gruplar ve İTÜ’lü müzisyenleri dinlemek isteyenlerin gün boyunca adresi olacak.

Turnuvalar ve sürpriz isimler
İTÜFEST’14 eğlenceyle sporu da birleştirecek. Plaj voleybolu, basketbol, futbol gibi farklı branşlarda turnuvalar düzenlenecek. Öğrenciler, turnuva finallerinde milli takımların oyuncuları ile bir araya gelme şansına sahip olacak.

Biletler satışta
İTÜ öğrencilerinin yoğun geçen bir yılın ardından stres atacakları ve yaza merhaba diyecekleri festival, üniversite dışından katılıma da açık olacak. Festival biletleri İTÜFEST resmi sayfası www.itufest.itu.edu.tr üzerinden satışa çıktı.









Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)