adscode
adscode

iWatch çıkış tarihi 2015′e ertelenebilir

Apple’ın merakla beklenen akıllı saati iWatch’un bu yıl sonuna kadar yetiştirilemeyeceği ve çıkış tarihinin 2015′e ertelenebileceği belirtiliyor.

iWatch çıkış tarihi 2015′e ertelenebilir
Bilim Teknoloji
Son dönemde hızda yükselen giyilebilir cihazlar alanı bu güne kadar Samsung, Sony, Google ve Microsoft gibi birçok teknoloji devini cezbetmeyi başarmış olsa da, bu alana henüz adım atmamış bir isim var ki, o da Amerikalı teknoloji Apple. Ancak Apple’ın da bu alana girmek için ilk adımları bir süre önce attığı ve şimdilik iWatch adıyla anılan yeni akıllı saati üzerinde çalışmalara başladığı, bir süredir biliniyor.

Merakla beklenen iWatch hakkında şu ana kadar ortaya çıkan haberler akıllı saatin 2014 yılı içerisinde piyasaya sürüleceğine işaret etmiş olsa da, cihazın bu yıl sonuna kadar yetiştirilemeyeceğine inananlar da var. Apple akıllı saatin ne zaman satışa sunulabileceği hakkında açıklamalarda bulunan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, akıllı saatini hem donanımsal hem de yazılımsal olarak henüz istediği noktaya getiremeyen Apple‘ın çıkış tarihini 2015′e erteleyeceğini belirtti.

iWatch‘un piyasaya sürülmesi Ming-Chi Kuo’nun iddia ettiği gibi 2015 yılına sarksa da, bu merakla beklenen akıllı saati bu yıl sonuna kadar görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Daha önce yaptığı açıklamalarla 2014 yılında yeni alanlara yöneleceğini belirten Apple’ın akıllı saatini bu yıl içerisinde resmi olarak tanıtıp, 2015 yılında satışa sunabileceği belirtiliyor. İlk iPhone’un satışa sunulmasından neredeyse 6 ay önce Apple tarafından resmi olarak tanıtıldığı göz önüne alındığında, iWatch’u 2014 bitmeden görmemiz pek de sürpriz olmaz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)