adscode
adscode

İyi Bir Eğitimin Yeri

İngilizce dilini yerinde eğitim alarak öğrenmek oldukça etkili ve önemlidir. Als study bu konuda kaliteli eğitimleri ile her zaman yanınızda.

İyi Bir Eğitimin Yeri
Türkiye'den Haberler

             Eğitim hayatı boyunca sürekli bir yabancı dil dersimiz olmuştur. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilik hayatı boyunca okulda gördüğü eğitim ile akışkan bir şekilde yabancı dil konuşan kimse tanımıyorum diyebilirim. Sürekli İngilizce kurslarına giden kişilerin de elde ettiği sadece kendini tanıtabilmesi ya da karşısındaki az buçuk anlayabilmek. Ülkemiz için gerçekten de ciddi bir sorun aslında umarım ilerde çok daha iyi olur. Aslında en çok Kanada dil okulları ve İngiltere dil okulları arasında kararsız kalmıştım. Fakat tercihimi ikisinden yana da kullanmadım.
 
            Okul hayatı bittikten sonra çok arkadaşım olmuştur; dil kursuna giden ya da Yurtdışında sırf yabancı dil öğrenmek için giden arkadaşlarım olmuştur. Çünkü gerçekten iyi bir kariyer yapmak için yabancı dil şarttır. Bunun içinde tabi ki eğitim hayatı boyunca öğrendiklerimiz yeterli olmuyor. Bizde bir araştırmaya kapılıyoruz. İş hayatına atılmak için. Dil eğitimi mi çok iyi bir seviyeye çıkarmak ive akışkan bir şekilde konuşmak için ne yapmalıyım. Çok iyi bir Dil Okulu seçmeniz gerekiyor.
 
             Örneğin; ilkokul arkadaşım eğitim hayatı boyunca hep birlikteydik. Çok iyi bir üniversiteden mezun oldu ama yeterli yabancı dil eğitimi alamamıştı. Yabancı dili etkin bir şekilde olmadığını için kariyerde yapamadı. Ama Amerika Dil okulları sayesinde çok iyi derecede İngilizce konuşuyor. Arkadaşımın hayatı bir dil ile değişti. Çok güzel yerlere geldi. Çok güzel teklifler aldı. Yabancı şirketlerden. Neden; çünkü çok iyi bir derecede kendini ifade etti. İş görüşmelerin de. Artık iş bulamamaktan şikâyetçi değil acaba hangi işi seçsem diye düşünüyor.
 
            Bunun için de Amerika Dil okulları tercih ettiği hiç pişman olmadı. Doğru bir eğitimin hayatımızda neleri etkilediğini görüyoruz. Hayatımızın istediğimiz düzeyde olmasını istiyorsak yabancı bir dilimizin olması gereklidir. Bir lisan, bir insan mantığını da unutmamak gerekir. Yüksek lisans yapan arkadaşlarımın Amerika dil okullarında yaşadığı anılarını, danışmanlık hizmetlerini, konaklama yerlerini anlatarak bitiremiyorlar. Kaliteli bir eğitim süreci geçirdiklerini ve dil eğitimine ne kadar önem verdiklerini anlatıyor. Yurt dışında eğitim alan öğrencilere ne kadar kolaylık sağladıklarını kısacası maceraları ve anıları bitmiyor.
 
            Dil eğitiminin önemini umarım birazda olsa anlatabilmişimdir. İş hayatımızda çok iyi yerlere gelebilmek ve İşsiz kalmamak için yabancı dil şart. Tabi ki de yurtdışı seyahatlerinizde de etkili bir rol oynar. Ne kadar yabancı olsanız da o dili bilmeniz size seyahatlerinizin daha anlamlı olmasını sağlar. Türkiye de yabancı dil sınavları yapılmaktadır. Ve bu sınavlar çeşitli kamu kuruluşların da çalışabilmek için kalıcı bir kural haline dönüşmüş durumdadır. Ama yabancı dil dersi yetersiz olduğundan bu sınavlarda başarılı olan kişiler çok azdır.
 
            İnsanlara başka çare bırakmadıkları için çeşitli yabancı dil kurslarına ya da yüksek lisans olarak yabancı dil okullarına kayıt yaptırıyorlar. Yukarda da belirtmiş olduğum arkadaşım gibi. Amerika Dil okulların da almış olduğu eğitimden son derece memnun ve is hayatında da büyük bir rol sahip olduğu Amerika dil okullarına minnettar. Şimdi arayış için de olan arkadaşlarımız size sesleniyorum. Arayışınızın sonlandırılmasını istiyorum. Çünkü Amerika dil okulları ALS STUDY ile her zaman yanınızda.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)