adscode
adscode

İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ 65. DÖNEM MEZUNLARI DİPLOMALARINI ALDI

İzmir Özel Türk Koleji Bahattin Tatış, Büyükçiğli ve Manisa Kampüsleri Anadolu ve Fen Lisesi ile Marmaris Kampüsü Anadolu Lisesinden mezun olacak 236 son sınıf öğrencisi diploma töreninde bir araya gelerek…

İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ 65. DÖNEM MEZUNLARI DİPLOMALARINI ALDI
Okullardan Haberler
1500’e yakın konuğun yer aldığı diploma töreninde, 236 öğrencinin Atatürk’ün izlerini taşıyan İTK Uşakizade Köşkü’nden çıkarak yaptıkları selamlama yürüyüşü herkesi gururlandıran görkemli bir tablo çizdi. 

Bu yıl 68.yılını kutlayan İzmir Özel Türk Koleji’nin mezuniyet törenine İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış, veliler, öğretmenler, İTK Mezunları Derneği üyeleri, İzmir Özel Türk Koleji yöneticileri ve mezunları katıldı. 

İTK Bahattin Tatış Kampüsünde yer alan İTK Uşakizade Köşk’ünde gerçekleşen törende, konuklar 1956 yılından bu yana gelenek olan İTK Bandosu’nun çaldığı marşlar eşliğinde karşılandı. Törenin açılış konuşmasını kendisi de bir İTK mezunu olan İTK Genel Müdürü Sayın Yiğit Tatış yaptı.  Tatış konuşmasında; 
“Bu akşam mezun olan 236 gencimiz burada üniversiteye sonrada hayatta birçok başarıyla koşacaklar bundan şüphemiz yok çünkü biz sizleri iyi eğittik aileleriniz sizleri iyi eğitti. İzmir Özel Türk Koleji’nin eğitim stratejisi sağlam değer ve prensiplerden temelini almaktadır. İTK’da aldığınız eğitim ve öğretimin her aşamasında bu değerlerden faydalandık. Başarılı olmak için gerekli olan alt yapıya sahipsiniz biz İzmir Özel Türk Koleji ve aileleriniz size bu alt yapıyı sağladık. İhtiyacınız olan güç ise sizin asil damarlarınızda mevcuttur. Hepinizi tebrik ediyorum, geleceğiniz sizle gibi aydınlık Atatürkçü gençliğe emanet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yolunuz açık olsun. “dedi. 

Konuşmalar sonrası okul birincilerinin rozet takımı ve okul kütüğüne plaket çakma seremonisinin ardından, tüm öğrenciler sırasıyla diplomalarını aldılar. İTK Uşakizade Köşkü merdivenlerinde bir araya gelen öğrencilerin Veda Oratoryosu ile İTK Marşını söyleyerek keplerini atmaları gecenin muhteşem finalini oluşturdu. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)