adscode
adscode

İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’e Uluslararası Ödül

İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, IETE Technical Review dergisinde yazarlığını Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Alaybeyoğlu, Doç. Dr. Aylin Kantarcı ve Yrd. Doç. Dr. Orhan Dağdeviren ile birlikte…

İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’e Uluslararası Ödül
Üniversite

 

Rektörlük faaliyetlerinin yanı sıra derslerde bir araya geldiği öğrencilerini yetiştirerek bilim dünyasına genç beyinler kazandıran ve uluslararası akademik çalışmalarına da devam eden İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’in IETE Technical Review dergisinde 2010 yılında yayınlanan “Tracking Fast Moving Targets in Wireless Sensor Networks” başlıklı makalesi, “Sisteme Yönelik En İyi Makale” seçildi. Makale, her yıl KS Krishnan anısına verilen “2011 KS Krishnan Memorial Award” ödülüne layık görüldü. 

 

IETE (Elektronik ve Haberleşme Mühendisleri Enstitüsü), elektronik, haberleşme ve bilişim alanlarında bilim ve teknolojini gelişmesine hizmet etmek için 1953’te Hindistan’da kuruldu. Hindistan içinde ve dünyanın değişik bölgelerinde 59 ayrı merkezde 69 bin üyeye sahip enstitü, Hindistan hükümeti tarafından Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Organizasyonu ve ülke çapında önemli bir eğitim enstitüsü olarak tanınıyor.

 

Enstitü tarafından iki ayda bir yayınlanan ve uluslararası saygınlığa sahip IETE Technical Review dergisi, tasarım ve geliştirme ağırlıklı makalelere yer veriyor.

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)