adscode
adscode

KAÇ TUŞLA YAŞIYORSUNUZ?

​DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, HRdergi tarafından 28 - 29 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul Marriott Hotel Asia’da düzenlenecek 17. Eğitimciler Zirvesi’ne katılıyor.

KAÇ TUŞLA YAŞIYORSUNUZ?
Etkinlikler
 Zirvede “Kaç tuşla yaşıyoruz? Yaşantımızda doğru tuşa mı basıyoruz?” konulu bir sunum yapacak DBE, ayrıca kuracağı stant ile bilgi ve birikimlerini katılımcılarla paylaşacak. 

27 Mayıs 2014, İstanbul;
 
Bireysel Psikolojik Hizmetler ve Kurumsal Danışmanlık alanında yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle hizmet veren DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, HRdergi tarafından bu sene 17’incisi düzenlenen Eğitimciler Zirvesi’ne katılıyor.
 
28 - 29 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul Marriott Hotel Asia’da düzenlenecek zirvede özel bir oturum düzenleyecek DBE, açacağı stant ile katılımcıları uzmanlık alanları konusunda da bilgilendirecek.
 
28 Mayıs 2014 Çarşamba günü 11.00-11.35 saatlerinde zirve dinleyicilerine “Kaç tuşla yaşıyoruz? Yaşantımızda doğru tuşa mı basıyoruz?” konulu sunumuyla seslenecek DBE Kurumsal Gelişim Merkezi’nden Eğitmen, Etik Danışman ve Koç Şebnem Ergül, “DBE olarak bireysel çalışmalarımızla kurumsal çalışmalarımızı birleştirip fark yaratıyoruz. Nasıl mı? Bu soruların hepsini 17. Eğitimciler Zirvesi’nde tartışacağız” diyor.
 
Tüm bireylerin 88 tuşla doğduğunu ancak çoğunlukla aile ve çevre etkisi ile 20 ila 25 tuşla yaşamaya çalıştığını anlatan Ergül, “Onların dışında bir ses duyduğumuzda öfkelenir, üzülür veya hayal kırıklığına uğrarız. Eğitimler bizim yabancılaştığımız seslerle temas etmemizi, farkındalığımızın artmasını, dolayısıyla güçlenmemizi sağlar. Bu nedenle çevresel, ekonomik ve sosyolojik koşulların yarattığı yönetim ve insan kaynakları alanındaki gelişmeler, eğitimlerimizin bırakınız kuruma özel olmasını her bir kişiye özel olmasını gerektiriyor” diyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)