adscode
adscode

Kadir Has’ta ‘İşim Kampüste’!

“İşim Kampüste” ile bir ilke imza atılıyor ve ilk kez kampüs içi çağrı merkezi kuruluyor...

Kadir Has’ta ‘İşim Kampüste’!
Üniversite

 

Kadir Has Üniversitesi ve Tur Assist, “İŞİM KAMPÜSTE” projesi ile hem üniversite ve  özel sektörü biraraya getiriyor, hem de bir kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor...

 

Özel sektör ile üniversite işbirliğini güçlendirerek artı değer yaratmak amacıyla planlanan “İşim Kampüste” projesi, eğitim gören öğrencilerin iş dünyası ile tanışmasını sağlayacak yenilikçi bir girişim...

 

Proje kapsamında Kadir Has Üniversitesi öğrencilerine eğitim aldıkları yerde “yarı-zaman”lı, dersleri müsaade ettiği sürece “tam zamanlı” çalışma ortamı sunuluyor. Öğrencilerin iş dünyası ile tanışma ve deneyim kazanma fırsatı tanımalarını hedefleyen proje, meslek yüksek okulu programları öğrencilerine okurken kendi masraflarını karşılamaları için bir imkan sağlıyor.

Kadir Has Üniversitesi öğrencilerine, proje kapsamında ders programlarına göre esnetilmiş saatlerde iş fırsatı sunuluyor. Öğrencilere, eğitimleri sürerken iş dünyası ile tanışma fırsatını yaratan proje; özellikle sigortacılık, lojistik bölümünde eğitim alanlar için deneyim kazanma olanağı yaratıyor.

İspanya’nın en büyük sigorta, reasürans ve assistans grubu Mapfre’ye bağlı TURASSIST, Kadir Has Üniversitesi öğrencilerine özel eğitimler vererek iş alanı açıyor.

TURASSİST‘e ihtiyaç duyduğu insan kaynağını öncelikle öğrencilerden sağlayacak olan  “İşim Kampüste” projesi, Kadir Has Kampüsü’nde yer alacak çağrı merkezi ile hizmet verecek. Son teknolojik alt yapı ile donatılan çağrı merkezi lokasyon avantajıyla çalışacak.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)