adscode
adscode

''Kapı Tasarlıyorum'' Yarışması ile Hayata Yeni Bir Kapı Daha Açılacak!

Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan, üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarım bölümlerinde okuyan öğrencilerin katılabileceği “Kapı Tasarlıyorum” yarışmasını düzenleniyor.

''Kapı Tasarlıyorum'' Yarışması ile Hayata Yeni Bir Kapı Daha Açılacak!
Etkinlikler
Artella Ahşap Kapı Sistemleri, Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan, üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarım bölümlerinde okuyan öğrencilerin katılabileceği “Kapı Tasarlıyorum” yarışmasını düzenliyor.  Yarışmaya başvurular "http://www.kapitasarliyorum.com.tr/" internet adresinden yapılıyor. Ödüllü yarışmanın son proje teslim tarihi ise 15 Mart Çarşamba günü.

Jüri değerlendirmesi 20 Mart 2017 tarihinde, ödül töreni 30 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.




Aslandağ Group; ‘’Kapı Tasarlıyorum’’ yarışması ile de gençlerin hayal gücünün sınırlarını zorlayarak sektöre yeni bir ivme katma amacında. Ayrıca, sektörün sağlam bir zemine oturması ve sağlıklı bir şekilde büyümesi için Yakacık Endüstri Meslek Lisesi’nde Artella atölyesi kuruldu. Atölyede, çeşitli makinalar ve CNC tezgahları var. Burada öğrenciler kapı üretimini öğreniyorlar, haftada 2-3 kez fabrikada çalışıyorlar. Aslandağ Group şu an itibariyle Gürcistan, Macaristan, Almanya, Amerika, Arabistan ve Afrika ülkeleri başta olmak üzere 13 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. 

Başvuru koşulları:
1-) Yarışmacılar, 18 yaşını doldurmuş ve T.C. vatandaşı olmalıdır.

2-) Yarışmaya üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı öğrencileri katılabilir.

3-) Yarışmaya, bireysel veya 2 kişilik ekipler halinde katılım gösterilebilir. Ekip üyelerinin lisans eğitimine devam ediyor olması gerekmektedir.

4-) Yarışmacılar, her iki kategori (modern/klasik) için de proje gönderebilirler.

5-) Yarışmacılar, Asli Jüri üyelerinden herhangi birinin ortağı, yardımcısı ya da birinci dereceden akrabası olamaz.

6-) Yarışmacılar, yarışmayı açan sponsor firmada (Artella Ahşap Kapı Sistemleri) çalışıyor veya çalışan birinin birinci dereceden akrabası olamaz.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)