adscode
adscode

Kar Yağışı Altında 23 Nisan Korteji

AFYONKARAHİSAR'da 23 Nisan kutlamaları için yapılan kortej yürüyüşü sırasında kar yağışı başladı. İlk ve ortaokul öğrencilerinin bulunduğu kortej zor anlar yaşarken, yürüyüşün bitmesiyle yağış da etkisini…

Kar Yağışı Altında 23 Nisan Korteji
Türkiye'den Haberler


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar'daki kutlamalar kapsamında Kocatepe Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Sonrasında Anıt Park'tan kortej yürüyüşü başladı. Kadın Ana İmam Hatip Ortaokulu tarafından oluşturulan mehter takımı öncülüğünde ilk ve ortaokul öğrencilerinin bulunduğu kortej yürüyüşe geçtikten 10 dakika sonra kar yağışı etkisini gösterdi. Aniden bastıran kar yağışı altında yaklaşık yarım saat süren yürüyüş, Atatürk Spor Salonu'nda sona erdi. Öğrencilerin salona girmesinin ardından kar yağışı da etkisini yitirdi.

VATANDAŞLAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Spor salonunda yapılan kutlamalara Vali Hakan Yusuf Güner, İkmal ve Garnizon Komutanı vekili Albay Celalettin Zorlu, Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban, Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar, öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösterilerle sona erdi. Törene vatandaşın ilgi göstermemesi dikkati çekti.

Mustafa BAYER / AFYONKARAHİSAR

DHA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)