adscode
adscode

Karabağlarlı çocukların yüzünü güldürdüler

İzmir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Karabağlar Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen “Çocuklar Mutlu Olsun Diye!” başlıklı sosyal sorumluluk projesinde çocuklara top, atlama ipi ve Hula Hooplar…

Karabağlarlı çocukların yüzünü güldürdüler
Üniversite
Karabağlar Kent Konseyi ve İzmir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri ortaklığında geliştirilen “Çocuklar Mutlu Olsun Diye!” projesi yüzleri güldürdü. İzmir Üniversitesi öğrencileri tarafından kermes düzenlendi, elde edilen gelirle çocuklar için oyuncak alındı. Çocuklar mutlu olsun diye düzenlenen etkinlikte Karabağlar Kent Konseyi üyeleri ile birlikte aldıkları 300 top, 200 Hula Hoop, 200 atlama ipi küçük kardeşlerine dağıtan öğrenciler, çocuklar ve ailelerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. 
 
İzmir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Okutmanlarından Ozan Akçicek eşliğinde etkinliğe katılan Denizhan Yeşilbal, Atakan Erdoğmuş, Macit Kalpak, Yarkın Sarızeybek, Berkay Özdemir, Harun Mert Akdoğan, Batuhan Karakaya, Yaren Nur Onurtaş, Ebru Aydemir, Işın Özlem Asena, Merve Nur Çelik, Kerem Yiğit Demirci, Cansu Akterlik, Cihan Doğan ve Mustafa Özkan, ilerleyen günlerde de çocukların yüzlerini güldürebilmek için farklı projeler hazırlamaya devam edeceklerini söyledi.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)