adscode
adscode

Karayip Korsanları 5

En çok merak edilen ve aynı zamanda sevilen seriler arasında yer alan karayip korsanları filminin devamı niteliğinde olan bu film mayıs 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmler arasında yer alıyor.

Karayip Korsanları 5
Türkiye'den Haberler

En çok merak edilen ve aynı zamanda sevilen seriler arasında yer alan karayip korsanları filminin devamı niteliğinde olan bu film mayıs 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmler arasında yer alıyor. Amerikan yapımı olan ve serinin diğer filmleri gibi aksiyon, macera, fantastik türünde olan bir film olduğunu da hemen belirtmek gerekiyor. Johnny Deep bu filmde de yine başrolde sizlerin karşısında yer alacaktır. Karayip Korsanları 5 izle filminin aynı zamanda son derece de özel çekim sahneleri olduğunu ve büyük bir merakla beklendiğini de vurgulamak gerekiyor. Hemen film hakkında da kısaca bilgi verebiliriz. Her zaman için çılgın maceraları ile ön planda olan ve son derece eğlenceli olan Jack Sparrow, yelken açtığı denizde gitmektedir. Ancak son derece kötü rüzgarları hissetmeye başlar. Korkun kaptan olan Salazar’ın kullandığı hayalet gemi denizlerde yer alan tüm korsanları yok edecek ve Şeytan Üçgeni olarak bilinen bölgeden uzaklaşmış olacaktır. Salazar’ın aynı zamanda gazabından kurtulmak pek mümkün olmayacaktır. Ortada efsane olan bir asa vardır. İşte bu asayı bulmak için hem kötü kaptan Salazar ve hem de Jack, amansız olan bir maceraya adım atacaklar. Filmin temel olarak konusunun bu şekilde olduğunu ifade edebiliriz. Eğlencesi ve bir yandan da aksiyonu bol olan bir film aramanız halinde hemen sizlerde bu filmi tercih edebilirsiniz.

Uzay Yolcuları
Özel ve bir yandan da kaliteli bir film olan bu filmin başrollerinde Oscar ödüllü olan oyuncu Jennifer Lawrence ve aynı zamanda Chris Pratt yer alır. Filmin yönetmenliğini ise Enigma filmi ile son derece beğeni toplayan Morten Tyldum vardır. Senaryo konusunda ise Jon Spaihts bu filmin senaryosunu yazmış olan kişidir. Filmde Pratt'in her anlamda farklı olan ilaç ayarlı uykusundan erken bir şekilde uyanması ve uzay yolcusu tamirci Jim Preston'ı canlandırması ön planda olacaktır. Bunların yanında Lawrence dediğimiz kahraman ise Pratt tarafından yalnız kalmaması adına uyandırılacaktır. Yine onların yanında bir diğer yolcu New Yorklu yazar olacaktır. Bu iki kahraman bir yandan da birbirlerine aşık olacaklar ancak Preston'ın neredeyse bir asır önce uyandırmış olmasının sebebi arayacaklardır. Son olarak ise yine gemideki son derece büyük olan teknik arıza ikisi arasındaki heyecanı ve gerginliği son derece yükseltecektir. Farklı olan konusu ve aynı zamanda değişik olan senaryosu ile Uzay yolcuları her anlamda izlemeniz gereken filmler arasında yer alıyor. Bu arada filmin 2 saat süreceğini ve Amerikan yapımı olarak da Ocak 2017 yılında vizyonda olacağını da hemen eklemek gerekiyor. Fantastik ve aynı zamanda bilim kurgu türünde film seven hemen herkesin beğeneceği bir film olduğunu da net bir şekilde ifade edebiliriz. Şimdiden tüm herkese iyi seyirler dilemek isteriz.
 
Split
 
Filmde başrolleri X-Men serisinden bildiğimiz James McAvoy ve aynı zamanda da The Witch filmi ile ciddi anlamda yıldızı parlamış olan Anya Taylor-Joy üstlenmiştir. Yine bu filmde yönetmen, senarist ve yapımcı koltuğunda ise tek bir isim yani Night Shyamalan vardır. Split izle filminin konusu hakkında da hemen bilgi vermek gerekirse bazı bilgileri de verebiliriz. Çoklu kişilik bozukluğu sıkıntısı yaşamakta olan genç bir adam olan Kevin, kendisine ait olan tam 23 farklı egoya sahiptir. Zaten bu yüzden de yani bu egolar yüzünden de suça meyilli olan son derece tehlikeli bir karakter olarak kabul edilir. Filmde market çıkışında 3 kızı kaçıran Kevin onları kendi evinde yer alan bodruma hapseder. Ancak kendisinde yer alan egolar sayesinde kızlarla son derece farklı olan şekilde ilişkiler kurmaya başlar. Ama bir yandan da Kevin, kızların varlığı ile giderek dağılmaya başlayacaktır. Farklı egolarının kafası içinde çarpışması sonucunda iyice kafası karışmaya başlayacak ve bu durum aslında Kevin için son derece tehlikeli bir hal alacaktır. Bir yandan da bodrumda olan kızlar kurtulmanın farklı olan bir yolunu arayacaklar ve aynı zamanda Kevin'ın egolarını tetiklemekten kaçınmaya çalışacaklardır. Ama bir yandan da onun iyi niyetli olan egoları sayesinde de kaçış yolunu bulmaya çalışacaklardır. Son derece farklı olan konusu ile en iddialı olan filmler arasında yer aldığını da hemen belirtmek gerekiyor.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)