adscode
adscode

KARTALLI MİNİKLER DOSTLUK VE DAYANIŞMA ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Kartal Belediyesi ve Şeyh Şamil Ortaokulu işbirliği ile Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır Alanı’nda “Dostluk ve Dayanışma Etkinliği” gerçekleştirildi.

KARTALLI MİNİKLER DOSTLUK VE DAYANIŞMA ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Etkinlikler
Çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte minikler doyasıya eğlendi. Etkinliğe; Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir, Şeyh Şamil Ortaokul Müdürü Erdal Emiralioğlu, Şeyh Şamil Ortaokulu öğretmenleri; Özlem Besler, Ceren Baki, Kartal Belediyesi çalışanları ile çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Etkinlikte Şeyh Şamil Ortaokul öğrencileri, Kartallı minikler için çeşitli hediyeler hazırladı. Yemeklerin yenilip çeşitli oyunların oynandığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Etkinlikte konuşma yapan Kartal Belediyesi Sosyal İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir şunları söyledi: “Öncelikle bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Okul müdürümüz Erdal Bey’e, kıymetli öğretmenlerimiz Ceren ve Özlem Hanım’a, Kartal Belediyesi çalışanlarına bu güzel günde bizi bir araya getirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Paylaşım içerisinde olmanız, aynı sofrayı, aynı ekmeği bölüp yemeniz çok değerli. Paylaşmayı bilen bireyler olarak hayatınızı sürdürmenizi temenni ederim. Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz, sizlere selamlarını iletti. Sizlere sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyor.” dedi.

Etkinliğin sonunda Şeyh Şamil Ortaokulu öğrencileri, hazırlamış oldukları hediyeleri minik davetlilere takdim etti. Ayrıca Kartal Belediyesi tarafından hazırlanmış olan hediyeler de öğrencilere verildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)