adscode
adscode

KAYI Okulları’nda erken kayıt dönemi

Türkiye’de ilk kez uygulanan ECAS Bilinci programlarıyla akademik gelişimin yanı sıra öğrencilerinin sosyal ve kültürel gelişimini de hedefleyen KAYI Okulları’nda 2017-2018 eğitim öğretim yılı için erken…

KAYI Okulları’nda erken kayıt dönemi
Eğitim
KAYI Okulları, erken kayıt avantajları çerçevesinde; mart ayında kayıt yaptıran velilere yüzde 40, nisan ayında kayıt yaptıran velilere ise yüzde 35 oranında indirim sunuyor.

“Eğitimin Kurucu Gücü” misyonuyla, 2016 yılında Çekmeköy Ömerli’de 34 dönüm arazi üzerine kurulan KAYI Okulları, çocuğa sunulan tek tip müfredat yerine çocukların akademik, sosyal, kültürel, fiziksel gelişimleri ve bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak yeniden yapılandırılan “çocuktan gelen müfredat” yaklaşımıyla anaokulundan yüksek öğrenime kadar eğitim veriyor. Tüm seviyelerdeki eğitim yaklaşımını uluslararası program ve uygulamalarla zenginleştirerek, getirdiği birçok ilk ile Türk eğitim sisteminde fark yaratan KAYI Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim yılı için erken kayıt ayrıcalıklarını başlattı. Erken kayıt avantajları çerçevesinde; mart ayında kayıt yaptıran velilere yüzde 40, nisan ayında kayıt yaptıran velilere ise yüzde 35 oranında indirim sunulacak. Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi düzeyinde eğitim veren KAYI Okulları’nda yeni öğretim yılı öğrenci kabulü için her ay düzenli olarak bilgilendirme toplantıları ve okula giriş sınavları yapılacak. 3. sınıftan 11. sınıf seviyesindeki tüm öğrencilerin katılabildiği giriş sınavı sonrasında rehberlik ve öğrenci tanıma çalışmaları ile yeni dönem öğrenci kayıtları tamamlanacak.

Başarıya özel burs desteği

Öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya çıkaran, bireysel farklılıkları geliştiren, öğrenmeyi zor olmaktan çıkarıp kolaylaştıran ve zevkli hale getiren bir yaklaşımla eğitim veren KAYI Okulları, düzenlenen sınavlarda başarılı olan öğrencilere her sınıf düzeyinde belirli oranlarda burs desteği sağlayacak. Akademik başarının yanı sıra sanat, spor ve sosyal alanlarda da başarıları bulunan öğrenciler ön değerlendirmeden geçtikten sonra farklı oranlarda burs almaya hak kazanabilecekler.

“Yaşayarak öğrenen nesil”

Türkiye’de ilk kez uygulanan ECAS Bilinci Programları ve öğrencilerin farklılıklarına göre geliştirilen müfredatıyla akademik ve sosyal öğrenmeleri aynı bütün içerisinde buluşturan KAYI Okulları’nda öğrenciler; çevre okuryazarlığı, işaret dili, değerler, sağlık, yaşam becerileri, gastronomi, bilişim teknolojileri, tarım eğitimi gibi hayatın her alanında değerlendirebilecekleri farklı kategorilerdeki eğitim programlarına katılıyorlar. Ömerli Ormanı yanındaki yerleşkesiyle, doğanın içinde yaşama ve öğrenme fırsatı bulan çocuklar aynı zamanda okul bünyesinde oluşturulan atölyelerde kendi yeteneklerini keşfederek, yardımlaşma, empati, iletişim konularında farkındalık kazanıyorlar. Mutfak, marangozluk atölyesinden ışık ve dijital atölyelerine kadar kendi masalarını, parfümlerini, makarnalarını yapabilecekleri uygulamalar ile çocukların, akademik gelişimlerine paralel olarak kişisel ve sosyal gelişim sağlamaları hedefleniyor. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)