adscode
adscode

KAYI OKULLARI’NDAN TEOG BAŞARISINA %100 BURS

Türkiye’de ilk kez uygulanan ECAS Bilinci programlarıyla akademik gelişimin yanı sıra öğrencilerinin sosyal ve kültürel gelişimini de hedefleyen KAYI Okulları’nda, 2017-2018 eğitim öğretim yılı için %100…

KAYI OKULLARI’NDAN TEOG BAŞARISINA %100 BURS
Okullardan Haberler
Ulusal ve uluslararası değerlerle donanmış, kendine güvenen, ülkesine ve dünyaya olumlu katkı sağlayacak bireyleri 21. yy dünyasına hazırlayan KAYI Okulları, öğrencilerin TEOG başarı puanına göre %100’e varan burs imkanı sunuyor.

“Eğitimin Kurucu Gücü” misyonuyla, 2016 yılında Çekmeköy Ömerli’de 34 dönüm arazi üzerine kurulan KAYI Okulları, çocuğa sunulan tek tip müfredat yerine çocukların akademik, sosyal, kültürel, fiziksel gelişimleri ve bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak yeniden yapılandırılan “çocuktan gelen müfredat” yaklaşımıyla anaokulundan yüksek öğrenime kadar eğitim veriyor. Tasarlanan farklı atölyeler ile eğitimi sınıf dışına taşıyan uygulamaları ve orman okulu programı, Türkiye’de ilk defa verilen işaret dili ve bilgisayar programcılığının temelini oluşturan kodlama eğitimleri ile dikkat çeken KAYI Okulları, bünyesindeki Anadolu Lisesi’ne 2017-2018 eğitim öğretim yılı için kayıt yaptıracak öğrenci adaylarına yönelik TEOG başarı puanına göre belirlediği burs oranlarını açıkladı. KAYI Anadolu Lisesi’ne lise hazırlık ve 9. sınıf için başvuran öğrenci adayları TEOG 2017 Yerleştirmeye Esas Puanlarına (YEP) göre %50 ila %100 oranlarında değişen burs imkanlarına sahip olabilecekler. 500-490 aralığında başarı puanı bulunan öğrenciler yemek, kıyafet ve kitap imkanlarının da dahil olduğu %100 eğitim bursundan yararlanabilecekler. 

KAYI Anadolu Lisesi TEOG Bursu Oranları:

500 - 490 Puan % 100 Eğitim Bursu (kitap, kıyafet, yemek dahil)

490 - 480 Puan % 90 Eğitim Bursu

480 - 470 Puan % 80 Eğitim Bursu

470 - 450 Puan % 70 Eğitim Bursu

450 - 440 Puan % 60 Eğitim Bursu

440 - 400 Puan % 50 Eğitim Bursu


Hazırlık + 4 yıl eğitim veren KAYI Anadolu Lisesi’nde öğrenciler, ulusal standart sınavlarda (YGS-LYS) başarılı, yabancı dilde üst düzey yeterliliğe ve seçkin niteliklere sahip, sosyal bir birey olarak yetişme imkanına sahip oluyorlar. Türk-İngiliz eğitim sistemlerinin bir arada yürütüldüğü, uluslararası geçerliliği olan eğitim müfredatı çerçevesinde uluslararası GCSE ve A Level programlarıyla liseyi bitirebilen öğrenciler, İngiliz lise diploması alıp, dünyanın birçok ülkesinde sınavsız üniversiteye girebiliyorlar. Öğrencilerin bir yıl içerisinde İngilizceyi üst düzeyde öğrenmeleri amacıyla planlanan yoğunlaştırılmış uluslararası standartlarda hazırlık programında, 22 saatlik İngilizce eğitimi, dili pratik olarak kullanma imkanı sağlayan İngilizce drama dersleri yer alıyor. Üniversiteye hazırlık programı çerçevesinde YGS ve LYS göz önüne alınarak oluşturulan 12. sınıf ders programı ile öğrenciler, 1250 saat ders ve 250 saat etüt çalışmasının yanı sıra 43 deneme sınavına katılıyorlar. Her öğrenci için özel haftalık çalışma programı takip ediliyor. Bu sayede öğrencilere bireysel çalışma alışkanlığı kazandırılırken, öğrenci kendini tanıma imkanına sahip oluyor ve farklı öğrenme stillerine sahip öğrencilerin üniversiteye hazırlık sınavlarında maksimum başarıya ulaşmaları sağlanıyor.

KAYI Anadolu Lisesi eğitim danışmanları ile iletişime geçmek ve burs programlarıyla ilgili detaylı bilgi almak için 0216 312 77 88 numaralı telefonu arayabilir ya da www.kayi.k12.tr internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)