adscode
adscode

Kaza sonucu ayrıldığı fakülteden 18 sene sonra mezun oldu

Liseyi bitirir bitirmez kazandığı Uludağ Üniversitesi (UÜ) Veterinerlik Fakültesi’ne 18 yıl sonra dönen Bahadır Barmak, tüm derslerini başarıyla geçti ve kucağında çocuğuyla diplomasını aldı.

Kaza sonucu ayrıldığı fakülteden 18 sene sonra mezun oldu
Eğitim
Bahadır Barmak, 1998 yılında henüz 18 yaşındayken kazandığı Uludağ Üniversitesi (UÜ) Veterinerlik Fakültesi’nde öğrencisiyken hayati bir trafik kazası geçirdi. Uzun süre tedavi görmek zorunda kalan Bahadır Barmak, eğitimini yarıda dondurmak zorunda kaldı. Aradan geçen 5 yılda iyileşen Barmak, yeniden üniversiteye dönmeyi düşünmedi. Bir süre çağrı merkezlerinde ve Yalova’daki dayısının yanında sandal imalatında çalışan Barmak, 2011 yılında getirilen af sayesinde üniversiteye geri döndü. 2012 yılında hayatını Merlin ile birleştiren Barmak çiftinin 2013 yılında da Kuzey isminde bir erkek evlatları oldu.

“HAYALİM KENDİ KLİNİĞİMİ AÇMAK”

18 sene sonra Veterinerlik Fakültesi’ni bitirmeyi başaran Bahadır Barmak, en büyük hedefinin kendi kliniğini açmak olduğunu söyledi. UÜ Güz Yarıyıl Diploma Törenleri’ne katılan ve diplomasını eşi Merlin ve oğlu Kuzey ile birlikte alan Bahadır Barmak, “Şuan yaşadığım mutluluk tarih edilemez. Kaza sonucu bırakmak zorunda kaldığım okulumdan 20 yıl sonra mezun oldum. Bundan sonra artık çok sevdiğim ve yapmak istediğim kendi işime odaklanacağım. Hedefim bir veteriner kliniği açmak” dedi.

Törende Bahadır Barmak’a diplomasını Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ülgen Günay ile birlikte teslim eden UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ise kendisinin de doktora diplomasını alırken mezuniyet törenine iki evladı ile katıldığını, Bahadır’ın yaşadığı mutluluğu ve heyecanı çok iyi anladığını vurguladı.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)