adscode
adscode

Kemerburgaz Üniversitesi’nde İstihdam Garantili Hizmet Eğitimi

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi ve Türkiye İş Kurumu İstanbul İl Müdürlüğü’nün birlikte yürüttükleri “Perakende Satış Elemanı Eğitimi” kapsamında toplam 300 kişi, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nde…

Kemerburgaz Üniversitesi’nde İstihdam Garantili Hizmet Eğitimi
Üniversite

 

 

Türkiye’nin en kapsamlı ve prestijli eğitim kurumu olma hedefiyle yola çıkan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi ve Türkiye İş Kurumu İstanbul İl Müdürlüğü’nün birlikte yürüttükleri “Perakende Satış Elemanı Eğitimi” kapsamında ilk etapta toplam 300 kişi, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nde istihdam garantili perakende eğitimi alacak. Eğitime katılanların büyük bölümü, yine İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi tarafından işe yerleştirilecek.

 

Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri olan yüksek işsizlik oranının azaltılmasına katkıda bulunup, farklı sektörlere kalifiye eleman yetiştirmeyi hedefleyen eğitim programında, teorik ve pratik eğitimlerden oluşan dersler yer alıyor. ‘Perakende Satış Elemanı Eğitimleri’ ile eğitim verilecek ve istihdam edilecek kişi sayısının her geçen yıl hızla artması için çalışmalar yapan Kemerburgaz Üniversitesi, farklı sektörlerden kurumsal şirketlerle işbirliğine gidiyor.

 

İlk olarak A-101 Marketleri ve Hatemoğlu ile yapılan istihdam anlaşması kapsamında Kemerburgaz Üniversitesi ‘Perakende Satış Eğitimleri’ni başarıyla tamamlayan 153 kişi, bu iki  büyük şirketin farklı şubelerinde işe başlayacaklar. 22 gün (176 ders saati) süren programın teorik eğitimleri Academy AB Zincirlikuyu’da, pratik eğitimleri ise A-101 Marketleri Şişli, Colins Şişli ve Dünya Pazarlama Sancaktepe’de yapılacak.

 

Kemerburgaz Üniversitesi’nin kapsamını genişleterek daha fazla kurumsal marka ile işbirliğine gitmeyi planladığı perakende eğitimlerine, İşkur’a kayıtlı işsizler, İşkur’un yönlendirmesiyle başvurabiliyorlar.  Başvurmak isteyenler ayrıca 0212 288 72 69 – 0530 615 12 70 no’lu telefonlardan detaylı bilgi alabilecekler.

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)