adscode
adscode

​Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Her çiftin hayali bir gün anne baba olmaktır. Ancak bu hayale bazı çiftler sorunsuz ulaşabilirken, bazı çiftler ne kadar uğraşsa da bebek sahibi olamazlar.

​Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi
Sağlık
Mucize Ekip İle Mucize Sonuçlar
 
            Her çiftin hayali bir gün anne baba olmaktır. Ancak bu hayale bazı çiftler sorunsuz ulaşabilirken, bazı çiftler ne kadar uğraşsa da bebek sahibi olamazlar. Bu durum bayandan ya da erkekten kaynaklanabilir. Bu durumda birçok yol deneyen aileler genel olarak olumlu sonuç alamazlar. Normal yollar ile 1 yıl süresince denediği halde çocuk sahibi olamayan bayanlar için tüp bebek yöntemi geliştirilmiştir. http://cyprusivf.net/ adresinde bu durumun nedenleri ve tedavi yöntemi süreci ayrıntılı olarak anlatılmıştır. Aileler için artık bir mucize gibi görülen bebek sahibi hayali, Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi sayesinde gerçeğe dönüşmektedir.
 
            Sağlıklı bir gebelik için sağlıklı bir embriyo gelişmesi gerekmektedir. Embriyo gelişimi için de hem anne adayının hem de baba adayının üreme hücrelerinin sağlıklı olması gereklidir. Bazı çiftlerde üreme hücreleri sağlıklı olsa da psikolojik nedenler ile gebelik oluşmayabilir. Bu durumda, yapılacak olan geniş tetkiklerden sonra tedavi yöntemine karar verilir.
 Düzenli olarak ilişkiye giren çiftlere 8 ay kadar zaman tanınmaktadır. Eğer bir sorun yok ise 8 ay içerisinde gebelik gerçekleşir. Fakat 1 yıldan fazla süredir korunmadığı halde gebelik oluşmayan çiftler, tıbbi destek almalıdır.
 
            Tüp bebek konusunda teknolojik gelişmeler ayak uyduran Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi, http://cyprusivf.net/ adresinde de anlatıldığı gibi belirli aşamalar ile uyguladığı tüp bebek tedavisinde oldukça başarılı sonuçlar elde etmektedir. Bu konuda yurt dışından dahi hastalar yardım almaktadır.
 
 Adım Adım Aile Olmak Mümkün
 
            Kısırlık sorunu yaşayan çiftler için öncelikle bazı testler yapılır ve tedaviye adım adım gidilir. Anne ve baba adayının üreme hücreleri test edilir. İlk adım olarak anne adayının yumurtaları hareketlendirilir. Bunun için bir ilaç tedavisi uygulanır. Yumurtalar belirli bir olgunluğa eriştikten sonra toplama işlemine geçilir. Genelde en az 3 tane 18 mm yumurta oluşmuş ile tüp bebek işlemine geçilir.
 
            Baba adayından alınan sperm ile anneden alınan yumurtalar, laboratuvarda birleştirilir ve döllenmesi sağlanır. Daha sonra anne adayının rahmine bu döllenen yumurtalar enjekte edilir ve gebeliğin oluşması beklenir. İşlemler Kıbrıs Tüp Bebek Merkezinde başarılı olarak gerçekleştirilir. Ayrıntılı bilgi için http://cyprusivf.net/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)