adscode
adscode

Kiralık Depo İhtiyaçlarınız İçin Yepyeni Bir Hizmet

Eşyalarınızı koyacak bir yere mi ihtiyacınız var? Mallarınızı bir depoda saklamanız gerekiyor ama uygun depoyu nerede bulacağım diye mi düşünüyorsunuz?

Kiralık Depo İhtiyaçlarınız İçin Yepyeni Bir Hizmet
Türkiye'den Haberler

Kiralık Depo İhtiyaçlarınız İçin Yepyeni Bir Hizmet


Eşyalarınızı koyacak bir yere mi ihtiyacınız var? Mallarınızı bir depoda saklamanız gerekiyor ama uygun depoyu nerede bulacağım diye mi düşünüyorsunuz? Artık bunlar sizin için dert değil. Depokirala.com ile kiralık veya satılık tüm depo ilanlarına tek sayfadan ulaşabilirsiniz.

Depokirala.com Nedir

Türkiye'de ilk kez kurulan lojistik bir veritabanı hizmeti sunan Depokirala.com üzerinden yüzlerce seçenek arasından tam ihtiyacınız olan depoyu bulmanızı sağlar.

Kiralık Depo Arama

Depokirala.com üzerinde yüzlerce kiralık veya satılık depo ilanları bulunur. Bu ilanlara çeşitli filtreler de ekleyerek hayalinizdeki depoya daha kolay ulaşabilirsiniz. Depokirala.com’a girdiğinizde anasayfada direkt karşınıza ilan arama ekranı çıkar. Bu ekran üzerinden aradığınız m2 ve fiyat aralığını, hangi şehirde aradığınızı belirlediğinizde yüzlerce seçenek arasından ihtiyacınız olan ilanlar karşınıza çıkar.

Depokirala.com Avantajları

İnternette onlarca site arasında gidip gelerek, yeterli bilgi yazmayan ilanları tek tek arayarak kaybedeceğiniz zamanı Depokirala.com’da geri kazanırsınız. Benim tek tek ilanlara bakacak vaktim yok, meşgul biriyim diyorsanız websitesi üzerinden numaranızı bırakarak firma yetkililerinin sizi aramasını sağlayabilirsiniz.

Kiralık Depo İhtiyacı

Depo kiralama sadece ticari bir ihtiyaç değildir. Aslında çoğu kişinin kişisel nedenlerle de bir şekilde depolamaya ihtiyaç duyduğu anlar vardır. Kimi zamanlar böyle bir ihtiyacımız olduğunun farkında bile olmayız. Basit bir örnekle bu durumu açıklayalım. Evinizin 3+1 olduğunu ve bir odasını kiler olarak kullandığınızı varsayalım. Evinizin kira bedeli 900 TL olsa her oda için aşağı yukarı 300 TL kira ödediğinizi söyleyebiliriz. Ortalama 25 m2lik bir alan için farkında olmadan her ay 300 TL kira öderiz. Oysa bu bedelin yarısından daha azına eşyalarımızı kiralık bir depoda saklayabiliriz.
Bu örnekle basit bir depolama hizmetinin aile bütçesine nasıl katkı sağladığını gördük, ticari amaçla ne tür katkılar sağladığını yazmakla bitiremeyiz. Dolayısıyla eğer bir depolama hizmeti almıyorsanız ve ihtiyacınız olduğunu veya olabileceğini düşünüyorsanız depokirala.com üzerinden müşteri temsilcilerine numaranızı bırakın. Alanında uzman müşteri temsilcilerimiz sizi arasın; depo kiralama ihtiyacınız var mı, varsa nasıl bir depoya ihtiyacınız var, size en uygun depo hangisi gibi kafanızdaki tüm soruların cevabını alın.

Depo Türleri Nelerdir

Çeşitli amaçlarla kiralık depo ihtiyacı duyduk, bir depo kiralamaya karar verdik fakat şimdi de ne tür bir depoya ihtiyacımız olduğunu bilmek gerekiyor. Depoların birbirinden farkı fiyat ve boyuttan ibaret değil. Nasıl ki oturduğumuz evler bile temelde aynı işlevi görürken hepsi müstakil, apartman dairesi bahçeli bahçesiz gibi birçok türden farklılık gösteriyor, depolarda da aynı durum vardır. O nedenle depo kiralarken ilk yapacağımız şeylerden biri doğru türden bir depo seçmektir. Depokirala.com ilan ararken ihtiyacınız olan depo türünü seçmenize imkan tanıyarak gereksiz ilanlarla vakit kaybetmenizin önüne geçer. Peki bu bahsettiğimiz depo türleri nelerdir?

Kuru Depo: Ev, ofis vb. türde ekstra bir saklama koşulu olmayan standart tür eşyaları muhafaza etmek için kullanılır.

Açık Depo: Kapalı ortamda durmasına ihtiyacı olmayan veya açık ortamda bulunması gereken eşyaları için kullanılır.

Soğuk Depo: Soğukta muhafaza edilmesi gereken gıda ürünlerinin depolanmasında kullanılır.

Donuk Depo: Bazı gıda ürünlerinin soğukta kalması yeterli olmaz. Donuk muhafaza edilmesi gerekir. Böyle ürünlerin depolanmasında donuk depo kullanılır.

Antrepo: İthal edilen ürünler yurda girdikten sonra doğrudan bu depolara aktarılır. Bu ürünler gümrük işlemleri yapıldığı süre boyunca antrepolarda muhafaza edilir.

Tehlikeli Madde Depo: Patlayabilen, yanıcı vb. tehlikeli madde olarak geçen ürünlerin depolanmasında kullanılır.

Dış kaynak Depolama: Bir depo türünden ziyade depolama hizmetidir. Büyük şirketler ana faaliyetlerine yoğunlaşmak için lojistik işlerinde “dış kaynak” yardımı alırlar.

Sonuç olarak; aradığınız depo türü, fiyatı, boyutu ne olursa olsun her çeşit depo ilanlarını Depokirala.com üzerinden erişebilirsiniz. Dilerseniz de müşteri temsilcilerine numaranızı bırakarak ilan aramakla vakit kaybetmez, profesyonel yardım alabilirsiniz.

https://www.depokirala.com/
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)