adscode
adscode

KPSS ÖABT sınavı saat kaçta başlayacak?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS ÖABT sınavı bugün yapılacak. Peki 2017 KPSS ÖABT saat kaçta başlayacak?

KPSS ÖABT sınavı saat kaçta başlayacak?
Sınavlar

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi bugün gerçekleştirilecek. FETÖ'nün 15 Temmuz'da kalkıştığı hain darbe girişiminin birinci yılı olması ve sınavın 16 Temmuz'da yapılacak olması nedeniyle sınava girecek adaylar, sınavın erteleneceğini beklerken, ÖSYM daha önceden belirlediği takvimde değişiklik yapmadı. Peki, 2017 KPSS ÖABT saat kaçta başlayacak?

KPSS ÖABT SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

13-23 Mart 2017 tarihleri arasında başvurusu alınan 2017- Kamu Personel Seçme Sınavı Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (2017- ÖABT) 16 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav saat 10.00'da başlayacak ve sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacak.  Saat 09.45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklar.


15 DAKİKA KURALINA DİKKAT!

Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları zorunludur.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)