adscode
adscode

Kredi Kayıt Bürosu Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması Başlıyor

Kredi Kayıt Bürosu, üniversite öğrencilerinin sosyal sorumluluk konularında farkındalıklarını ve toplumsal sorunlara karşı duyarlılıklarını artırmak amacıyla sosyal sorumluluk yarışması başlatıyor.

Kredi Kayıt Bürosu Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması Başlıyor
Etkinlikler
Türkiye genelindeki tüm lisans öğrencilerinin katılabileceği “Hayal Edin Gerçekleştirelim” isimli yarışmada Çevre, Eğitim, Sağlık, Spor, Kültür Sanat ve Toplumsal konulardaki projeler yarışacak. Yarışmada ilk 30 arasına giren projelerden biri Kredi Kayıt Bürosu tarafından hayata geçirilecek, jüri tarafından seçilen yarışmanın birincisi ise büyük ödül olan “İngiltere’de 2014 Yaz Dönemi Eğitim Programı”na gidebilecek.
 
Kredi Kayıt Bürosu’nun hayata geçirdiği ve Türkiye’de ilk kez bu kapsamda düzenlenecek “Hayal Edin Gerçekleştirelim” sosyal sorumluluk yarışmasında üniversite öğrencilerinin Çevre, Eğitim, Sağlık, Spor, Kültür Sanat ve Toplumsal konularındaki projeleri yarışacak.
 
Kredi Kayıt Bürosu gençlerin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmeleri, toplumsal ihtiyaçları fark etmeleri ve harekete geçmelerini sağlamak amacıyla başlatılan “Hayal Edin Gerçekleştirelim” sosyal sorumluluk yarışması sonucunda seçilecek projelerden birini hayata geçirerek, topluma kalıcı bir katkı sağlamayı hedefliyor. 
 
Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin bireysel olarak ya da guruplar halinde katılabileceği sosyal sorumluluk yarışmasında, öğrencilerin hayal ettiği sosyal sorumluluk projelerinden biri Kredi Kayıt Bürosu tarafından hayata geçirilecek. Yarışmada birinci olan projenin ödülü ise “İngiltere’de 2014 Yaz Dönemi Eğitim Programı” olacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)